Profile Henk Wind - Amersfoort

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Haal- en brengservice
Mocht u om wat voor reden ook niet in staat zijn om uw fiets ter reparatie of service aan te bieden bij onze filialen, dan komen wij uw fiets tegen een redelijke vergoeding ophalen bij u thuis of op het werk. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd, dan wordt de fiets weer netjes bij u afgeleverd.

Reparatie aan huis
Ook is het mogelijk dat wij de reparaties aan uw fiets aan huis of op het werk uitvoeren. Belt u voor de voorwaarden met ons filiaal in Amersfoort of Baarn.

Maak kennis met Profile "de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!

Onze winkel en werkplaats

Profile Henk Wind in Amersfoort is een fietsenwinkel in Amersfoort met maar liefst 75 jaar ervaring en een uitgekiend assortiment fietsen en accessoires. In onze ruim opgezette winkel kunt u op uw gemak een fiets of e-bike voor uzelf of voor uw kind uitzoeken.

Service en onderhoud
Naast een uitbebreid assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, hebben wij een uitstekende onderhoud- en reparatieservice. Moet uw fiets of e-bike goed afgesteld worden of heeft u een defect? Onze monteurs maken uw rijwiel snel en vakkundig weer helemaal rijklaar.

Klantvriendelijk
Bij Profile Henk Wind in Amersfoort staan klantvriendelijkheid en goede service voorop. Het gaat bij ons namelijk altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Kom gerust eens langs voor een proefrit. De koffie staat voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd even mailen of bellen: 033 - 4561030. Het team van Profile Henk Wind helpt u graag op weg!

Auto Gebruik routenet om de snelste route te bepalen. Kies daarbij de Emiclaerhof als bestemming.

Parkeren U kunt uw auto gratis parkeren in de parkeergarage bij het winkelcentrum. U kunt ook gratis parkeren in de directe omgeving van winkelcentrum Emiclaer (De Beurs, de Laan naar Emiclaer, De Bekroning en Het Masker).

Openbaar vervoer Emiclaer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station Amersfoort en Amersfoort-Schothorst rijdt buslijn 4 (Connexxion) naar halte Stapelgang bij Emiclaer.

... Lees meer >