Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Stadsfietsen

  Image Map

Bent u op zoek naar een degelijke en wendbare stadsfiets in Amersfoort? met een sportieve uitstraling? Dan bent u daarvoor aan het goede adres bij Profile Henk Wind in Amersfoort. Wij bieden een ruim assortiment stadfietsen van diverse gerenomeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Multifunctioneel
Een stadsfiets is een ideale, multifunctionele fiets voor dagelijks gebruik. U rijdt er makkelijk mee naar je werk, school of de supermarkt. Stadsfietsen zijn iets steviger gebouwd dan een reguliere fiets en kunnen daardoor tegen een stootje en extra belasting. Natuurlijk heeft een stadsfiets ook een degelijk slot om diefstal te voorkomen. De meeste stadsfietsen zijn ten slotte uitgerust met een gesloten kettingkast waardoor er minder onderhoud nodig is.

Moederfietsen
Ook de moederfiets is steeds meer in trek als degelijke stadsfiets voor dagelijks gebruik. Deze fietsen zijn met hun lagere instap, verstevigde bouw en ruimere zit ideaal voor het vervoeren van kleine kinderen. Daarnaast heeft Profile Henk Wind in Amersfoort en Baarn een ruim assortiment asseccoires waarmee u deze fietsen kunt uitbreiden, zoals kinderzitjes, fietsmanden, buggydragers en fietstassen.

Degelijke moederfietsen bij Profile Henk Wind in Amersfoort en Baarn

In onze werkplaats kunnen we elke gewone stadsfiets voor u ombouwen naar een moederfiets. De kinderzitjes en overige assecoires worden zonder extra montagekosten gemonteerd.
Elke stadsfiets kunnen wij voor u ombouwen tot moederfiets.

Uitgebreide keus
Wilt u een stadsfiets met versnellingen of juist zonder? Houdt u van een gewone of juist van een extra lage instap? Kiest u voor een verende voorvork of juist niet? Kom eens langs in een van onze showrooms in Amersfoort of Baarn voor een proefritje en advies op maat. We helpen u graag verder op weg.

Maak kennis met Profile "de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!