Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

  Image Map

Henk Wind helpt u graag veilig op weg

Om veilig de weg op te kunnen, moet uw nieuwe fiets of e-bike perfect afgemonteerd en afgesteld worden. Wij van Profile Henk Wind maken uw fiets in Amersfoort of Baarn helemaal rijklaar en brengen daarvoor geen afleveringskosten in rekening.

Kwaliteitscontrole
Met de Profile Quality Check bent u bovendien gegarandeerd van een compleet afgemonteerde en gecontroleerde fiets. Wij checken als professionele fietsenmaker alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Ook kijken we naar het stuurgedrag, remwerking en afstelling van de versnellingen. Is alles naar wens, dan maken we alle papieren in orde voor zorgeloze veilige kilometers.

Servicepakket
Een nieuwe fiets moet het liefst zo goed als nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets of e-bike een aantrekkelijk servicepakket aanbieden, inclusief een aantal gratis servicebeurten. Wij bieden immers op al onze producten, zowel de bekende A-merken als onze eigen huismerken, een uitgebreide garantie die u veel zekerheden biedt.

Werkplaats
In zowel Amersfoort als Baarn beschikken we over een eigen werkplaats met vakkkundige monteurs. Zo hebben we alle kennis en gereedschappen in huis om uw fiets of e-bike weer helemaal rijklaar te maken. Wanneer uw fiets gereed staat, ontvangt u van ons een sms of telefoontje.

Daarnaast kunnen wij reparaties aan uw fiets zonodig ook aan huis of op uw werkplek uitvoeren. Belt u voor de voorwaarden met ons filiaal in Amersfoort of Baarn.

Sleutelservice
Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Wanneer je een sleutel verliest, is het raadzaam om direct een extra sleutel bij te bestellen. 

  Noteer altijd je sleutelnummer, want zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor je doen. Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel of op de polis van de fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

   Wanneer de fiets verzekerd is tegen diefstal, ben je verplicht om je verzekerings-maatschappij op de hoogte te stellen van deze kopie sleutel! Je kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van AXA, Trelock en Abus.

   Haal- en brengservice
   Mocht u om wat voor reden ook niet in staat zijn om uw fiets ter reparatie of service aan te bieden bij onze filialen in Amersfoort en Baarn, dan komen wij uw fiets tegen een redelijke vergoeding ophalen bij u thuis of op het werk. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd door onze fietsenmakers, dan wordt de fiets weer netjes bij u afgeleverd.

   Fietsplan en Werkkostenregeling
   Wanneer u voor uw werk een fiets koopt bij Profile Henk Wind via een Fietsplan of Werkkostenregeling, dan betaalt de belastingdienst in veel gevallen mee aan uw nieuwe fiets. Uw voordeel kan dan oplopen tot wel 52%.

   Fietsverzekering
   Zorgeloos in het zadel met een fietsverzekering. Bij Profile Henk Wind willen we dat u optimaal van uw fiets kunt genieten. Ook als het even niet meezit, dan helpen wij u graag verder.

   Cadeau tip
   Wilt u iemand verrassen? Geef een cadeaubon van Profile de fietsspecialist. Deze bon is in te leveren bij alle Profile winkels. Desgewenst pakken wij al uw cadeautjes feestelijk voor u in. Ook uw nieuwe fiets als het moet!

   BOVAG-garantie
   Of het nu gaat om een nieuwe fiets, een occasion of om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies je voor zekerheid, dan komt u bij ons! Wij als erkende fietsenmaker zijn aangesloten bij BOVAG en wij mogen onszelf dus een officiële specialist noemen. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd.

   BOVAG-garantie houdt het volgende in:
   • Minimaal 6 maanden garantie op aankoop (bij een koopprijs
   van minimaal € 250).
   • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud.
   • Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden wordt op passende
   wijze in uw vervoersbehoefte voorzien.
   • Gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil
   over uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de
   Algemene Voorwaarden BOVAG.

   Maak kennis met Profile "de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!