Image Map

Ook de handige fietser vindt het bij Henk Wind

                  

In onze winkels vindt u een compleet assortiment onderdelen en accessoires.
Mocht het u niet lukken om binnen de normale openingstijden één van onze winkels te bezoeken, dan is dat geen probleem. Vanaf nu kunt u ook online bestellen.

  • 24 uur per dag geopend
  • Bezorgen waar en wanneer u wilt
  • Bestelling gratis ophalen in de winkel
  • Breed assortiment A-merken en private label
  • Veilig betalen met I-deal of creditcard
  • Speciale webdeals

Off-line kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze filialen in Amersfoort en Baarn.

 

Ortlieb-dealer
Sinds kort zijn wij ook dealer van Ortlieb. Daarmee kunnen wij een ruim assortiment duurzame fietstassen leveren. Alle Ortlieb-tassen zijn waterdicht en verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en modellen. Hierbij een greep uit ons aanbod...

Reflecterend
Bij deze Ortlieb-fietstas is de PU-gelamineerde Cordura-stof in lichtgevende signaalkleur verweven met lichtgevende, reflecterende garen. Als het donker is en er schijnt een koplamp op, licht de gehele fietstas op. Een nachtelijke tocht is nu veiliger. De praktische rolsluitingen zorgen dat hij 100% waterdicht is. Daarnaast biedt de Front-Roller voldoende opbergruimte voor alle belangrijke reisbenodigdheden.

Aktentas
Met deze aktentas kunnen uw spullen veilig vervoerd worden en beschermt files, documenten en laptops tot 15.4 inch. Deze waterdichte fietsaktentas met dekselsluiting laat zich snel en eenvoudig met één hand aan de fiets bevestigen en kan e

r ook weer snel vanaf genomen worden. De draaghandgreep en de bijgeleverde brede gepolsterde schouderband zorgen voor draagcomfort zowel in de hand als over de schouder.


Trendy
Deze trendy en functionele fietstas van Ortlieb brengt meer kleur in je leven. Hij is goed bruikbaar voor de dagelijkse boodschappen of zakelijke ritjes. De tas is verkrijgbaar in verschillende eigentijdse kleuren en afdrukken. De tas is eenvoudig vast te klikken en weer af te nemen en dankzij de comfortabe draagriem is deze tas overal mee naar toe te nemen.


Maak kennis met Profile "de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!