▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Nieuws

Het nieuwe fietsseizoen staat binnenkort weer voor de deur en dat betekend een hoop noviteiten in het segment elektrische fietsen.

Het aanbod fietsen met Bosch middenmoter is wederom toegenomen, dat betekend dat er voor elke fietser wel een fiets beschikbaar is naar haar of zijn wensen. De diversietijd bestaat uit krachtige nieuwe motoren (3e generatie Bosch motoren), kleuren scala, riemaandrijving, connecting apps, power tubes in frame, prijsstelling (bij ons vanaf €1699,- met een Bosch middenmoter), SmartphoneHub , Eshift, powertubes met vermogen van 625 Wh, etc.

10 jaar Bosch eBike  heeft zich voor het zoveelste jaar bewezen als één van de meest betrouwbaarste E-bike systemen. lees verder

3e Generatie Bosch motoren zorgen voor nog meer rij plezier, zijn stiller, rijden zonder ondersteuning als een gewone fiets dus geen weerstand, de motoren vragen minder vermogen van de batterij,  lees verder

Power tubes in frame zorgen voor een stabielere fiets daar de accu meer naar het zwaarte punt van de fiets komt, elegantere uitstraling, de tube is meer beveiligd tegen diefstal, lees verder

De SmartphoneHub maakt van de eBike een volledig verbonden eBike en onderdeel van het digitale leven: met actuele weersvoorspellingen voor een droge fietstocht door de natuur, of voor fitnesstracking op een trainingsrondje en muziek streamen voor de perfecte soundtrack, lees verder

Eshift het innovatieve schakel concept integreert de schakelfunctie in je eBike-systeem en zorgt daarmee voor meer rijcomfort veiligheid, lees verder

Connected app
De belangrijkste voordelen van deze combinatie op een rijtje:
Altijd inzage in je fietsgegevens: Hoeveel acculading heb ik nog? Hoe ver kan ik fietsen in de verschillende ondersteuningsstanden? Met de Connected app kun je precies zien of je fiets klaar is voor de rit.
Locatie van je fiets: Altijd je fiets gemakkelijk terugvinden. In de Connected app kun je namelijk altijd zien waar je fiets staat.
Beveiligd tegen diefstal: Als je fiets wordt verplaatst, ook wanneer je niet in de buurt bent, ontvang je een melding. 
Verzekering
De verzekeraars bieden een speciale Connected verzekering aan. Wanneer bij de verkoop van de
Opsporingsdienst: Is je fiets gestolen? Via je app kun je dit doorgeven aan de verzekering, de verzekeraar schakelt dan een speciaal opsporingsteam in.
Pechhulp: Pech onderweg? Je bent er voor verzekerd en kunt via je app regelen dat je hulp krijgt en snel weer onderweg bent.

Riemaandrijving hierbij is de ketting vervangen carbon gates wat als voordeel heeft dat deze minder onderhevig is aan slijtage.

Voordelen van een riemaandrijving:

- Onderhoud niet of nauwelijks.
- Hij kan niet roesten.
- Geluidsarm tijdens fietsen.
- Minder weerstand waardoor u soepeler fiets.
- Smering is niet nodig.
- Gaat tot 4 keer langer mee ten opzichten van een stalen ketting.
- De kettingkast is overbodig omdat je niet met je broek in de ketting vast kunt komen te zitten en de beltdrive niet bang is voor een beetje regen of viezigheid.

 

Er is al een Victoria eTrekking met een compleet Bosch systeem vanaf €1899,-