Image Map

Unieke Victoria fietsen bij Profile Henk Wind

            

 Al ruim 130 jaar werkt Victoria aan mobiliteit op twee wielen. Dit bedrijf kenmerkt zich door Duitse degelijkheid en behoort inmiddels tot een van de meest ervaren en bekendste fietsfabrikanten binnen Europa. Ook binnen  Nederland vinden Victoria-fietsen door de goede prijs-kwaliteit-verhouding en betrouwbaarheid steeds gretiger aftrek.

 Doorontwikkeling
 In 1995 ging Victoria zich steeds meer toeleggen op de doorontwikkeling van stadsfietsen en tourfietsen. In 2005 werd daar de fabricage van e-bikes en later ook de speed-pedelec aan toegevoegd. Inmiddels biedt Victoria  een uitgebreid en degelijk assortiment fietsen, zowel zonder als met elektrische ondersteuning.

 Sterke Bosch Middenmotor
 De meeste e-bikes van Victoria zijn uitgevoerd met een middenmotor van Bosch, die wordt gekenmerkt door behoedzaam opstarten en uitschakelen. Daardoor is het rijden veel gelijkmatiger en worden  de componenten die bij de aandrijving zijn betrokken meer ontzien. Bovendien biedt deze sterke en uitgebalanceerde motor bij het trappen krachtige ondersteuning.

 Perfect geïntegreerd
 Daarnaast heeft Victoria voor de modellen met een lage instap een voorwielaandrijving ontwikkeld die perfect is geïntegreerd in het design. Samen met de fraai gevormde accu zorgt dit voor een e-bike die nauwelijks is te  onderscheiden van een gewone fiets. Dankzij hun trillings- en geluidsarme aandrijvingen is fietsen met beide motoren een waar genot.

 Uitgebreid getest
 Ten slotte test Victoria alle onderdelen en modellen uitgebreid in hun eigen laboratorium op veiligheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Zowel de mechanische als elektronische onderdelen worden volgens strenge  normen tot het uiterste gedreven om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Ook worden op deze afdeling voor elk model de specifieke handleidingen geschreven.

Proefritje 
Ook Profile Henk Wind heeft al heel wat tevreden klanten aan een Victoria fiets geholpen. Kom eens langs voor een proefritje in een van onze winkels in Amersfoort en Baarn en ervaar zelf het verschil. We helpen u graag verder op weg. Bekijk hier de hele collectie van Victoria.