Image Map

Duurzame Koga fietsen bij Profile Henk Wind

 

Koga bij Profile Henk Wind
Profile Henk Wind is de enige echte officiële dealer van Koga in Amersfoort en daarmee hoofdleverancier van deze fietsen uit het topsegment van de markt. Alle Koga-fietsen worden al meer dan veertig jaar met de hand gebouwd in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige bouw en afmontage van een fiets. Het 'handbuilt by Koga logo' op het frame staat garant voor de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details.

Stijlvolle uitstraling
Koga besteedt veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en te integreren in het frame. Als dat niet mogelijk is met standaard onderdelen, ontwikkelt het bedrijf die zelf. Dat geeft Koga-fietsen de herkenbare en stijlvolle uitstraling.

Eigen testlab
Om garantie op kwaliteit te kunnen waarborgen, heeft Koga geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium. Daar stelt een team specialisten alle fietsen en onderdelen bloot aan intensieve controles. De tweewielers gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurige inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo biedt Koga al tientallen jaren een compromisloze garantie en bouwt deze firma fietsen met een grote duurzaamheid, die ook weinig onderhoud vergen.

Proefritje
Wilt u zelf ook eens ervaren hoe het is om een echte Koga te rijden? Kom dan eens langs voor een proefritje in een van onze winkels in Amersfoort of Baarn. Of het nu gaat om een degelijke stadsfiets, tourfiets of moderne e-bike met de nieuwste snufjes, wij helpen u graag verder op weg. Kijk hier voor de hele collectie van Koga.