Image Map

Mooie Gazelle fietsen bij Profile Henk Wind

Gazelle fietsen bij Profile Henk Wind
Niet alleen Piet Pelle kent Gazelle. Dit oer-Hollandse fietsmerk bestaat sinds de oprichting in 1892 al bijna 125 jaar. Bij Koninklijke Gazelle op de Veluwe worden jaarlijks 275.000 fietsen gebouwd en er zijn uitbreidingsplannen richting het buitenland. Inmiddels hebben miljoenen Nederlanders kennis gemaakt met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Gazelle. Ook bij Henk Wind in Amersfoort en Baarn zijn al heel wat Gazelles verkocht aan tevreden klanten.

Licht en robuust
Het geheim van Gazelle schuilt in een perfecte drie-eenheid van heerlijk licht fietsen, een slim design en robuuste kwaliteit. Want hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst. Het bedrijf investeert voortdurend in innovatieve ontwikkelingen, zodat ze voorop blijven lopen met slimme vindingen die het fietsen leuker en makkelijker maken. Of het nu in de stad is of tijdens lange toertochten, een lichte fiets maakt elke rit comfortabeler. Zo zijn e-bikes dankzij hun sterke en lichtgewicht onderdelen tot tien procent lichter dan andere merken.

Opvallend design
Ook verrast Gazelle met een breed assortiment modellen, prijsklassen en kleuren en hebben de fietsen een opvallend design. Dankzij fraai gei¨ntegreerde kabels en verlichting winnen de fietsen van Gazelle regelmatig prijzen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van modellen terug. Daarnaast geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken 10 jaar garantie en is de laklaag van de fietsen keihard en krasbestendig. Van de vertrouwde stadsfietsen en tourfietsen, tot e-bikes, moederfietsen en bakfietsen. Profile Henk Wind kan elke Gazelle voor u bestellen.

Duurzaam
Voor het garanderen van de veiligheid hebben veel Gazelles automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in een eigen laboratorium. Zo betaalt de duurzaamheid van een Gazelle zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde. Kom eens langs bij Profile Henk Wind in Amersfoort en Baarn voor een gratis proefritje op een Gazelle. Of neem een kijkje in het Gazelle Experience Center. Daar kan u het complete Gazelle assortiment zien en testen.

Gazelle Privé Plan
Ten slotte is het dankzij het nieuwe Gazelle Privé Plan ook mogelijk een gloednieuwe Gazelle te kopen en af te betalen voor een vast bedrag per maand. Bovendien profiteert u op deze manier van een aantal extra voordelen, zoals een ANWB-fietsverzekering en de mogelijkheid voor Pechhulp. Alle Gazelle-modellen zijn leverbaar binnen het Gazelle Privé Plan. Na het online regelen van de financiering, maakt Profile Henk Wind uw Gazelle volledig rijklaar. En ook voor het onderhoud en reparaties kunt u altijd bij ons terecht. Kijk hier voor de hele collectie van Gazelle.