Image Map

Betrouwbare Batavus fietsen bij Profile Henk Wind

 

Batavus fietsen bij Profile Henk Wind

In de rijke geschiedenis van fietsend Nederland speelt ook Batavus een belangrijke hoofdrol. De wieg van dit twiewielerbedrijf staat in Heerenveen. Daar begon Andries Gaastra in 1904 een winkel in uurwerken en naaimachines. Twee jaar later staan de eerste fietsen in zijn zaak, met paard en wagen aangevoerd vanuit Duitsland. Als vanaf de jaren vijftig de vraag naar fietsen groeit, bouwt Batavus de modernste fietsfabriek ter wereld.

Voor elke doelgroep
Inmiddels is Batavus miljoenen kwaliteitsfietsen, onderscheidingen, innovaties en sportieve prestaties verder en is dit belangrijke merk niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Omdat Batavus er graag voor elke Nederlander wil zijn, ontwikkelt het bedrijf fietsen voor elke doelgroep en binnen elk segment. Van jonge kinderen, hippe tieners en moeders tot snelle forensen, sportliefhebber en senioren. Voor elke leeftijd en ieder doel heeft Batavus een fiets beschikbaar in vele modellen, kleuren en maten.

Degelijk en betrouwbaar
De fietsen van Batavus blinken volgens kenners en consumenten uit in degelijkheid en betrouwbaarheid. Een dikke laklaag, de toepassing van hoogwaardige materialen, zoals aluminium 7005 en het gebruik van kwaliteitsonderdelen zorgen voor jarenlang en onbezorgd fietsplezier. Daarnaast zorgen sprekende kleurcombinaties, fraaie details en een verzorgde afwerking voor een eigentijdse uitstraling. Inventieve en functionele innovaties als de in de voorvork verwerkte Batavus Aerflow koplamp en de verstelbare Ergo Matic 4 stuurpen geven uw Batavus extra klasse.

Gebruikersgemak
Ook het gebruikersgemak staat bij Batavus in een hoog vaandel. De uitgebalanceerde maatvoering en verhoudingen nodigen uit tot een perfecte zithouding. Veel onderdelen zijn handmatig en snel te verstellen en sommige fietsen bieden een extra royale op- en afstapruimte. Voor nog meer comfort kiest u voor een Batavus met verende voorvork en zadelpen, verstelbare stuurpen en automatische kettingspanner. En dankzij de Batavus stuurvergrendeling blijft uw stuur mooi recht staan, zodat hij minder snel omvalt.

Onzichtbare accu
Ten slotte levert Batavus ook elektrische fietsen waarin de accu onzichtbaar is weggewerkt in de kettingkast. Zo is op het eerste gezicht niet te zien dat u op een elektrische fiets fietst. De accu is gemakkelijk uitneembaar en kan overal opgeladen worden. Als u een keer een proefritje wilt maken op een Batavus, kom dan eens langs bij Profile Henk Wind in Amersfoort of Baarn. Wij gaan dan samen met u op zoek naar de juiste fiets. Ook bent u bij ons aan het goede adres voor het onderhoud of reparatie aan uw Batavus. Klik hier voor de totale collectie van Batavus.