Jeugdfietsen

  Image Map

Jeugdfietsen

 

Cortina jeugdfietsen bij Profile Henk Wind

Ben jij jong en zoek je een moderne fiets met trendy uitstraling? Dan ben je bij Profile Henk Wind in Amersfoort en Baarn op het goede adres. De tijd dat elke fiets er hetzelfde uitzag, is voorbij. Cortina heeft een uitgebreide collectie jeugdfietsen met opvallende designs, eigentijdse kleuren en robuuste uitstraling.

Cortina laat zich al jaren inspireren door de onverwoestbare transportfietsen die inhet begin van de 20ste eeuw zijn ontstaan. Deze stevige stadsfietsen met een voor- en achterdrager werden toen vooral gebruikt als slagers- of bakkersfiets. De bestellingen werden vervoerd in een grote mand voorop en zo bij de klanten afgeleverd.

Hippe modellen

Bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie hebben deze functionele eigenschappen van vroeger omgezet in een eigentijds en hip model. In 2006 bracht Cortina haar eerste collectie stadsfietsen uit. Inmiddels rijden er in Nederland al heel wat tevreden jongens, meiden en volwassenen rond op een Cortina.  Bekijk hier de hele collectie van Cortina.

Moderne kleuren

Dankzij haar moderne kleuren, eigenzinnige stijl en oog voor detail, heeft Cortina het straatbeeld in ons fietsland voorgoed veranderd. Met een Cortina wil ook jij vast gezien worden. Aarzel niet langer en kom gauw langs voor een proefritje in een van onze showrooms in Amersfoort of Baarn. En als je straks de trotse bezitter bent van een Cortina, dan kan je ook voor service en onderhoud bij ons terecht. Bij aankoop van een nieuwe Cortina bij Profile Henk Wind, ontvangt u gratis een Profile Servicepas, met een service- en onderhoudtegoed tot maar liefst € 210,-.