Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Top 5 Elektrische fietsen met een Bosch midden motor

Victoria 5 serie met respectievelijke 300, 400 en 500Wh

De instap modellen van Victoria 5 serie kenmerken zich door hun prijs kwaliteits verhouding. Alle 2020 modellen zijn uitgevoerd met een Intuvia display, anti lekbanden en Magura hydraulische remmen. Daarnaast hebben alle modellen ook een uitvoering met 26 inch wielen en terugtraprem, zonder meerprijs. Buiten deze modellen beschikt men over een hele range aan fietsen waarbij alle mogelijkheden van het Bosch systeem zijn toegepast.   
Victoria elektrische fietsen made in Germany. De consumentenbond heeft deze Victoria fietsen als zeer positief beoordeeld.

Een complete Victoria eBike is er al vanaf €1899,-

Bekijk hier alle Victoria elektrische fietsen


Gazelle Orange C7+ HMB met respectievelijke 300, 400 en 500Wh

De Gazelle Orange C7+ HMB het meest populaire eBike model van Gazelle van de laatste jaren. Het design heeft alle kenmerken van een echte Gazelle fiets en aangevuld met het Bosch systeem maken deze fiets qua uitstraling en fietscomfort een aanrader.

  • -Krachtige geruisloze ondersteuning.
  • -Een veilig gevoel van een stabiel aluminium  frame. 
  • -Krachtige hydraulische remmen.

                                                                                       

Bekijk hier alle Gazelle elektrische fietsen


Sparta M8b met respectievelijk 300, 400 en 500 Wh

De elektrisch fiets van het jaar 2019 is wederom ongeëvenaard in z’n uitvoering en afwerking. Deze stijlvolle elektrische fiets met een zeer krachtige Bosch motor zorgt voor ongekend fietsplezier. Een uitermate stabiel frame met een enkelvoudige Head shock zorgt er voor dat deze fiets een goede wegligging heeft. Op het gebied van zichtbaarheid in het donker bent u zowel voor en achter maar ook van de zijkant goedt zichtbaar.

Een Sparta M8b is er al vanaf €2699,-

Bekijk hier alle Sparta elektrische fietsen


Gazelle Grenoble C8 HMB met respectievelijke 400 en 500Wh

De Gazelle Grenoble C8 HMB is het meest populaire eBike model van Gazelle met een accu in het frame. Het design heeft alle kenmerken van een echte Gazelle fiets en aangevuld met het Bosch systeem maken deze fiets qua uitstraling en fietscomfort een aanrader. Krachtige geruisloze ondersteuning waarmee heuvelachtig terrein geen partij is. Een veilig gevoel van een stabiel aluminium  frame.Krachtige hydraulische remmen.High tech koplamp. Ook verkrijgbaar met GPS-protectie.

Een Gazelle Grenoble HMB is er al vanaf €2999,-

Bekijk hier alle Gazelle elektrische fietsen


Batavus Finez E-go Power met respectievelijke 400, 500 en 625Wh

De Batavus Finez E-go Power zijn de nieuwste serie Batavus modellen met een accu in het frame. Het design voldoet aan alle kenmerken van een nieuwste generatie elektrische fietsen en aangevuld met het Bosch systeem maken deze fiets qua uitstraling en fietscomfort een aanrader. Krachtige geruisloze ondersteuning waarmee u in een heuvelachtig terrein geen moeite heeft .Een veilig gevoel van een stabiel aluminium  frame. 

  • -Krachtige hydraulische remmen.
  • -Nieuwste generatie achterlichten.

Een Batavus Finez E-go Power is er al vanaf €2999,-

Bekijk hier alle Batavus elektrische fietsen