Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Werkplaats

In onze werkplaats worden de fietsen rijklaar gemaakt. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor reparatie en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw fiets er weer geheel goed bij komt te staan. Wanneer uw fiets bij ons voor reparatie staat, is er voor u een gratis vervangende fiets, beschikbaar.

Bezorgservice

Haal- en bezorgservice bieden wij aan in een straal van ongeveer 15 km. rond Harlingen. Uw fiets kan opgehaald en terugbezorgd voor een reparatie.

Profile ‘de Fietsspecialist’… Daar mag je méér van verwachten:

  • Vakbekwaam personeel
  • Breed assortiment; A-merken en Private Label
  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Uitgebreid servicepakket
  • Landelijke dekking
  • Quick service

Voor advies en vragen kun je altijd terecht bij Profile Harlingen `de Fietsspecialist`. Natuurlijk ben je altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens!

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Harlingen, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!