Profile Harlingen: Uw fietsenwinkel in Harlingen

Op deze website vind je een impressie van onze winkel in Harlingen. De winkel is 250 vierkante meter groot en een lust voor de échte fietsliefhebber. Ook is er een professioneel uitgeruste werkplaats aanwezig, waar jouw fiets weer helemaal in topconditie wordt gebracht.

Kwaliteit, tevredenheid en service staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Wij helpen je graag met veel enthousiasme en hebben alle kennis op het gebied van fietsen en alles wat met fietsen te maken heeft, in huis.

Benieuwd? Neem een kijkje in onze winkel:


Grotere kaart weergeven

 

Mooie collectie A-merk fietsen

In onze winkel vind je een mooie collectie fietsen. In onze ruime collectie vind je gegarandeerd een fiets die bij je past. Van Lifestyle tot E-bike, wat je wensen op fietsgebied ook zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met trots presenteren we A-merk fietsen van o.a. Batavus, Gazelle, Giant en Sparta.

Altijd de beste service

Alleen een topassortiment fietsen is niet voldoende, Profile ‘de Fietsspecialist’ Harlingen garandeert je daarom ook het beste advies en de beste service. Zo halen en brengen we je fiets als deze gerepareerd moet worden en pikken we je op als je langs de weg staat met pech. We staan altijd voor je klaar, voor, tijdens en zeker ook na je aankoop.

Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig!

Huurfietsen

Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ Harlingen kun je ook fietsen huren. Ben je op vakantie in het mooie Harlingen en omstreken en wil je op de fiets het mooie landschap verkennen? Dan ben je bij onze winkel op het goede adres.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes op het gebied van fietsen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief & like ons op Facebook!

Veel plezier op onze website en met sportieve groet,

Het team van Profile ‘de Fietsspecialist’ Harlingen