Fietsen

 

Assortiment

Bij Profile 'de Fietsspecialist' Harlingen vind je een zeer uitgebreide collectie fietsen voor het dagelijkse gebruik. Of het nu is voor het woon-werk verkeer, de boodschappen of het wegbrengen van de kinderen. Wij hebben altijd de fiets die bij je past. Belangrijke kenmerken van onze alledaagse fietsen zijn: praktisch, degelijk en onderhoudsvriendelijk. In onze winkel staat een uitgebreid assortiment klaar voor een proefritje.

Stadsfietsen

Fietsen in de meest praktische zin van het woord en geschikt voor bijna alle doeleinden. Voorzien van een geheel gesloten kettingkast en een ingebouwd versnelling- en remsysteem. De “Hollandse” weersomstandigheden hebben minder vat op die gesloten systemen, dus minder onderhoud en meer zorgeloos fietsen! Uiteraard is een betrouwbaar verlichtingssysteem aanwezig. En ook een robuuste bagagedrager met snelbinders ontbreekt niet.

Lifestyle fietsen

Je wilt een relaxte fiets voor door de stad, naar het werk, school of gewoon om lekker te cruisen. Niet zo’n standaard model waar iedereen al op rijdt maar iets leuks, geks of opvallends. Op dit moment zijn de oude bakkersfietsen bijzonder populair. Lekker degelijk en alles kan mee in het kratje voor op de fiets. Kom langs en maak een keuze uit de vele verschillende varianten.

Moederfietsen

Een moederfiets is een fiets die meer dan andere fietsen voldoet aan de hoge, praktische eisen die moeders aan hun fiets stellen. Zo moeten ze niet alleen de kinderen veilig kunnen vervoeren, ook moeten de buggy, luiers, kleertjes en boodschappen mee kunnen. Verder moeten ze, vanzelfsprekend, lekker fietsen en er bij voorkeur een beetje leuk uitzien. Dit alles zorgt er voor dat een moederfiets niet zomaar een fiets is met een kinderzitje. De ontwerpers zijn opnieuw rond de tekentafel gaan zitten en hebben samen met de moeders de fietsen ontwikkeld. Het resultaat is een zeer solide en praktische moederfiets, die inmiddels bij bijna alle moeders op het verlanglijstje staat.

Hybride fietsen

Op een hybride toerfiets kan je op een ontspannen wijze heerlijk fietsen. Je kunt kiezen voor een model met 24 of meer versnellingen, waarmee je ook in een meer heuvelachtig terrein uit de voeten kunt. Kies je liever voor gemak, dan is een fiets met bijvoorbeeld 8 of 11 versnellingen weggewerkt in de naaf beter geschikt. Wat je ook zoekt, bij Profile Harlingen 'de Fietsspecialist vind je altijd een fiets die bij je past.

Kinderfietsen

Kinderen vallen op het uiterlijk. Mooie kleuren, het blitse frame of de stoere dikke banden. Ouders gaan graag ’n stapje verder: ‘hoe zit het met de veiligheid, de degelijkheid, hoe lang gaat de fiets mee?’ Stoer, leuk of hip. Het staat nooit alleen. Bij Profile Harlingen 'de Fietsspecialist' gaat het altijd samen met veiligheid en degelijkheid. Opvallende verlichting en reflectie, een degelijke constructie van frame en betrouwbare remmen.

Voor onze "kleine" klanten hebben wij een leuke kinderhoek, waar zij zich prima kunnen vermaken, zodat jij je rustig kunt oriënteren in onze winkel.