▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Harlingen - Harlingen

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Bij Profile Harlingen ‘de Fietsspecialist’ krijg je altijd een eerste servicebeurt gratis bij aankoop van een nieuwe fiets! Kom langs voor een leuke aanbieding die aansluit bij jouw wensen!

Onze winkel en werkplaats

Op deze website vind je een impressie van onze winkel in Harlingen. De winkel is 250 vierkante meter groot en een lust voor de échte fietsliefhebber. Ook is er een professioneel uitgeruste werkplaats aanwezig, waar jouw fiets weer helemaal in topconditie wordt gebracht.

Kwaliteit, tevredenheid en service staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Wij helpen je graag met veel enthousiasme en hebben alle kennis op het gebied van fietsen en alles wat met fietsen te maken heeft, in huis.

Mooie collectie A-merk fietsen

In onze winkel vind je een mooie collectie fietsen. In onze ruime collectie vind je gegarandeerd een fiets die bij je past. Van Lifestyle tot E-bike, wat je wensen op fietsgebied ook zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met trots presenteren we A-merk fietsen van o.a. Batavus, Gazelle en Sparta.

Altijd de beste service

Alleen een topassortiment fietsen is niet voldoende, Profile ‘de Fietsspecialist’ Harlingen garandeert je daarom ook het beste advies en de beste service. Zo halen en brengen we je fiets als deze gerepareerd moet worden en pikken we je op als je langs de weg staat met pech. We staan altijd voor je klaar, voor, tijdens en zeker ook na je aankoop.

Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig!

... Lees meer >