Reparatie en onderhoud

Naast ons uitgebreide assortiment aan nieuwe fietsen en bijbehorende accessoires en onderdelen,kunt u bij ons ook terecht voor allerlei soorten reparaties aan uw fiets,ongeacht merk of type fiets. daarnaast zijn wij gecertificeerd dealer voor electrische fietsen van Gazelle, Batavus en Giant. wij beschikken uiteraard over alle benodigde apparatuur om de sofware in uw elektrische fiets uit te lezen en up-tp-date te houden.

Heeft u problemen met uw racefiets, moutainbike, hybride, stadsfiets of elektrische fiets? Twijfel dan niet en breng uw fiets zodat wij uw probleem op kunnen lossen. Wanneer de kosten hoger zijn dan verwacht zullen wij altijd met u overleggen alvorens de benodigde reparaties uitgevoerd worden. Voor standaard reparaties geldt dat wanneer u vooraf een afspraak heeft gemaakt u de fiets 's morgens kunt brengen en 's avonds alweer op kunt halen. Kunt u uw fiets niet missen? In dat geval kunt u bij ons een leenfiets meekrijgen, zodat u in ieder geval niet zonder vervoersmiddel zit.

Het is verstandig om uw fiets tenminste één maal per jaar te brengen voor een servicebeurt, zodat uw fiets in optimale staat blijft. Ook bij nieuwe fietsen is het van belang om deze in orde te houden. Daarom ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe fiets altijd een servicekaart, waarbij u recht heeft op een gratis beurt twee maanden na aanschafdatum. Daarnaast krijgt u korting op de 2e (half jaar na aanschafdatum) en 3e servicebeurt (ca 1 jaar na aanschafdatum).