Race & mountainbike

Bij Profile Hafkamp zijn we liefhebbers van racefietsen en mountainbikes. Daarom zijn we al jaren sponsor van toerclub ETT in Twello. En zelf rijden we ook graag een sportief rondje. In onze zaak kunt u terecht voor de merken Jan Janssen, Koga, Conway en Wilier Triestina.

Wij adviseren u graag om de ideale fiets voor uw gebruik samen te stellen. Daarvoor gebruiken we het meetsysteem van Cyclefit. Zo verzekeren wij u van de juiste maat, de beste fietsafstelling en de optimale zithouding. Daarmee haalt u de optimale prestatie uit uw fiets. En mocht u achteraf toch een kleine verandering wensen, dan voeren wij dit kosteloos uit.

In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod racefietsen en ATB’s. Onze merken hebben echter een nog groter aanbod. Voor een compleet overzicht verwijzen wij u naar de website van deze fietsmerken. Uiteraard kunnen wij wel elke fiets uit deze collecties leveren.

 

Met het Wilier Triestina hebben wij een top merk uit Italie in huis. Wilier staat voor kwaliteit, top design en passie. Het merk dateert al uit 1906. In dat jaar besloten Bassano en Pietro Dal Molin fietsen te gaan bouwen. Pas na de tweede wereldoorlog in 1945 is er besloten om hier het merk Wilier Triestina aan te geven. Het merk is uit gegroeid tot en gerenommeerd race en ATB merk wat voorop gaat in ontwikkeling en innovatie.  

Enkele modellen die u bij ons in de winkel kan vinden:

Wilier Zero 7

Wilier Cento 1 Air

Wilier GTR SL

Wilier GTR Team

Wilier 905TRB

Wilier 503XN

Kijk voor de complete collectie op wilier.it

 

De ontwikkeling van topkwaliteit racefietsen ligt besloten in Koga’s DNA. De passie voor de wielersport heeft aan de basis gestaan van de oprichting van het bedrijf in 1974, en is tot op de dag van vandaag herkenbaar in de moderne en geavanceerde racecollectie. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland, door en voor wielerliefhebbers met aandacht voor detail.

 

Koga Kimera Prestige

 

Koga X29 sport

Kijk voor de complete collectie op koga.com

Jan Janssen

Direkt na zijn actieve wielercarrière begint Jan Janssen zijn eigen wielermerk. Net als op de fiets streeft hij ook met deze activiteit naar het allerhoogste. Hij merkt al snel dat er een markt bestaat van echt kritische consumenten die alleen met het allerbeste genoegen nemen en bovendien op zoek zijn naar een fiets die naadloos aansluit bij hun eigen identiteit en gebruiksbehoefte. Speciaal voor deze markt is het Jan Janssen Personal Options concept ontwikkeld. Een goed doordacht systeem waarbij de consument zelf bepaalt hoe zijn fiets er uitziet!. Kortom maatwerk tot in de kleine details of zoals we bij Jan Janssen zeggen...

Perfectie op maat gemaakt!