Profile Hafkamp “de fietsspecialist” beste serviceteam van Nederland!

De slogan van Profile “de fietsspecialist” is :  Daar kun je meer van verwachten…!

Wat is dan dat “ meer” ? Bijvoorbeeld goede uitleg en advies bij aanschaf van een fiets,  gratis haal- en brengservice,  gratis een vervangende leenfiets, zelfs een electrische bij reparatie van een electrische fiets, een servicepas bij aanschaf van een fiets met een waarde tot wel € 200,=, zodat de fiets netjes rijklaar gemaakt wordt en diverse onderhoudsbeurten krijgt,  zelfs 1 zonder ervoor te betalen.

Service…. dit is een groot woord, welke je pas ervaart wanneer je ermee te maken hebt. 

Bij Profile Hafkamp “de fietsspecialist” doen de medewerkers meer dan hun best!

Het team ging vorige week maandag na de Profile-beurs naar huis met een grote bos bloemen en een nog grotere wisselbeker. Zij mogen zich voor 2015/2016 het beste serviceteam van alle Profile “de fietsspecialist” van Nederland noemen. 

“We hopen de wisselbeker nog lang in ons bezit te houden”, aldus Sander, medeverantwoordelijke voor het mooie rapportcijfer van een 8.89.

Dit rapportcijfer is het gemiddelde cijfer, waarmee klanten de medewerkers beoordeeld hebben na het geven van onderhoudsbeurten, over de periode 2015/2016.

Ook in 2013 én in 2014 is Profile Hafkamp “de fietsspecialist” benoemd tot beste Profile winkel van Nederland.

(Voorsternieuws week 34 2016)

Profile Hafkamp opnieuwe beste Profile zaak van de Nederland

In de landelijke verkiezing naar Beste winkelketen in de categorie Fiets en Vrije tijd is Profile ‘de Fietsspecialist’ op de tweede plaats geëindigd. Profile Hafkamp uit Twello is echter als beste beoordeeld onder alle Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels in de categorie tot 300m2 door consumenten in Nederland.

Op aspecten als service, deskundig personeel en sfeer scoorde Profile Hafkamp de hoogste score. Werden zij vorig jaar nog met een gemiddelde van een 7.7 beoordeeld, dit jaar was dit zelfs een gemiddelde van een 7,92. Naast de titel  mocht Annemieke Hafkamp een extra bonus van € 500,- in ontvangst nemen van Profile accountbegeleider Willem Aretz. Namens alle Profile de ‘Fietsspecialist’ winkels: van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

(Voorsternieuws week 48 2014)

Eerste E-bike training 55+ succes

TWELLO - Donderdag 24 april vond de eerste E-bike training voor 55+ plaats. Tijdens de training kregen de deelnemers uitleg over de verschillende E-bike’s, werd het geheugen opgefrist met verkeersregels en stond er na de middag een praktijk gedeelte op het programma. De E-bike training is mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Voorst en een samenwerking tussen Mens en Welzijn Voorst, Veilig Verkeer Nederland (afdeling Voorst) en Profile Hafkamp.

Meer lezen...

(Voorsternieuws week 18 2014)

E-bike beurs Profile Hafkamp trekt veel belangstellenden

Twello,- De door Profile Hafkamp aangekondigde E-bike beurs heeft zijn uitwerking niet gemist. Sporthal Jachtlust was afgelpen zaterdag geheel ingericht om de fiets minnende bezoeker de  laatste snufjes op het gebied van de populaire E-Bike te tonen.

Uit onderzoek blijkt dat een groot percentage van de elektrische fiets kopers het rijcomfort het allerbelangrijkste criterium vindt bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Tijdens de beurs kreeg iedere geïnteresseerde uitgebreide informatie over de verschillende merken die Profile Hafkamp kan leveren. Tal van belangrijke aspecten kwamen aan de orde. Ook kreeg men de gelegenheid een E-bike uit te proberen, dit kom zowel binnen als buiten, hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Hafkamp: "Maak altrijd een testrit, alleen op die manier weet je of een fiets echt lekker fietst., comfortabel is en of hij goed bij je past. Hiervoor kreeg men alle gelegenheid om de verschillende merken uit te proberen, zodat men een goede vergelijking kon maken. Dit kan natuurlijk ook na de beurs vanuit onze winkel. Voor de snelle beslissers waren er zaterdag leuke voordeeltjes te behalen, zo kon men b.v. een fietsdrager een extra accu of fietsverzekeirng cadeau krijgen, al naar gelang het merk fiets.

(Voorsternieuws week 17 2014)

ETT tekend sponsor contract met Hafkamp

TWELLO - Tijdens de drukbezochte ETT-ledenkoopavond op woensdag 19 maart bij Profile Hafkamp de Fietsspecialist werd het nieuwe kledingsponsorcontract getekend. In deze overeenkomst is vastgelegd dat de fietsers van de ETT vanaf 2015 in kleding rijden die tijdens de algemene ledenvergadering op 11 februari gekozen werd. 

 Meer lezen....

(Voorsternieuws week 12 2014)