Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Wie zijn wij

Alle medewerkers bij Profile Goes hebben jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in u als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij ons voorop en dat zult u merken in onze winkel. Kom gerust eens langs om de sfeert te proeven of stel vrijblijvend uw vragen. Wij staan altijd voor u klaar. Naast ons persoonlijke advies bent u uiteraard ook welkom voor al uw fietsreparaties. In onze werkplaats helpen we u graag weer op weg. Twijfelt u of uw fiets wel in orde is? Laat dan een fietscheck uitvoeren en wees verzekerd van een veilige en betrouwbare fiets. 

Wij hebben een klein team en staan daarom bekend om onze persoonlijke service. Wij weten wat u zoekt en doen moeite u zo goed mogelijk te helpen. Komt u langs in de winkel dan zult u een van onderstaande medewerkers kunnen tegenkomen.

Mirjam Klaassen

Al zeer vroeg begon Mirjam Klaassen in de rijwielbrache. Kennis over fietsn is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Na een periode van leren is zij in 1999 haar eigen onderneming gestart in het Zeeuwe Goes. Een mooie start van een prachtige periode en winkel die we nu kennen als Profile Goes.

Manuel Jongkind

Manuel kwam in 1999 in dienst en is sindsdien niet meer weg te denken uit onze winkel. Hij weet (bijna) alles over fietsen, mede dankzij zijn enorme  werkervaring. Uiteraard is hij gediplomeerd fietstechnicus en staat hij dagelijk voor u klaar om u te helpen met reparaties of advies.

Jan-Thijs Harmsen

Ook Jan-Thijs is ook al sinds 1999 een trouwe werknemer. Hij is de rechterhand voor Mirjam. Ook Jan-Thijs zijn kennis van fietsen is bijna oneindig. Uiteraard is Jan-Thijs ook in het bezit van een diploma voor fietstechnicus. zo bent u verzekerd van de beste vakmannen in onze winkel.