Trekking fietsen : Santos

Santos is hét merk op het gebied van Trekking fietsen. Profile Goes heeft er dan ook gekozen voor gekozen om dit merk op te nemen in het assortiment trekking fietsen en wel om de volgende redenen:

Iedere Santos wordt vanaf de eerste spaaknippel tot en met het laatste boutje door één monteur gebouwd; een monteur die zelf een echte fietsliefhebber is. Bij Santosbikes werken geen uitzendkrachten of seizoenswerkers. Bij Santosbikes werken de beste mensen, die fietsen als grootste fietshobby hebben.

Bij Santosbikes bouwen ze voor ieder gebruiksdoel de beste fiets. Je hebt immers om de wereld rond te trekken een andere fiets nodig dan voor je dagelijkse woon-werk verkeer. Iedere fiets wordt opgebouwd uit onderdelen, die u zelf heeft uitgekozen; de beste onderdelen. Sommige onderdelen laat Santosbikes zelf maken, omdat ze simpelweg niet te koop zijn. Alleen zo maak je de beste fiets. Ook de kleur van uw Santos bepaalt u zelf.

Het Nederlandse fietsmerk Santosbikes gespecialiseerd in sterke, betrouwbare en onderhoudsvrije fietsen maken. Bijna alle fietsen van Santosbikes worden geleverd met de Rohloff versnellingsnaaf; het meerdendeel met riem-aandijving. Bij Santosbikes gaat het niet om meer en duurder maar om minder en beter.

Voordat we uw Santos gaan samenstellen en bestellen willen we het één en ander van u weten. Belangrijk is: wat u wilt, wat u met uw fiets gaat doen en wat u daarvoor nodig heeft. Het gaat daarbij om uw persoonlijke wensen. Bij Santosbikes bouwen ze immers geen standaard fiets; ze bouwen uw fiets.

Als uw fiets is samengesteld en besteld, wordt hij door één monteur opgebouwd. Dat gebeurt in de fabriek in Sassenheim. Dichtbij, korte lijnen. Ze spreken er gewoon Nederlands. De opbouw door één, zeer ervaren monteur, garandeert de hoge kwaliteit en nauwkeurigheid.

Uw Santos kopen is keuzes maken, mooie keuzes. Kiest u voor een sterke derailleur of gaat uw voorkeur uit naar de prachtige, onderhoudsvrije Rohloff versnellingsbak techniek. Wordt het de ouderwetse ketting of de moderne onderhoudsvrije riemaandrijving. Welk soort verlichting, welke banden en tot slot uw persoonlijke kleur. Neem er rustig de tijd voor, laat u door ons informeren en lees de ervaringen van andere Santosrijders. Bewandel het pad naar de beste fiets die u ooit in uw leven heeft gehad.