Profile Goes staat voor Profile Mirjam

Bij Profile Goes kunt u terecht voor zeer deskundig advies op maat. De eigenaresse, Mirjam is zeer enthousiast en staat altijd voor u klaar om te samen te kijken wat u zoekt. Regelmatig vindt u hier een wisselend assortiment, welke ook nog eens zeer fraai oogt in de mooie gestylde winkel. Alles wat u zoekt, gewoon in het Zeeuwe Goes.

Al zeer vroeg begon Mirjam Klaassen in de rijwielbrache. Kennis over fietsn is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Na een periode van leren is zij in 1999 haar eigen onderneming gestart in het Zeeuwe Goes. Een mooie start van een prachtige periode en winkel die we nu kennen als Profile Goes. Een gespecialiseerde winkel op het gebied van stadsfietsen, sportieve fietsen, e-bikes en fietsen met een snaaraandrijving. Vind bij ons niet alleen de juiste fiets, maar ook bijpassende accessoires. Zo kunt u direct compleet op pad met uw nieuwe aanwinst. Bekijk ook onze externe webshop voor de gehele collectie bij Profile Goes.

De medewerkers bij Profile Goes hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in u als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij ons voorop en dat zult u merken in onze winkel. Kom gerust eens langs om de sfeert te proeven of stel vrijblijvend uw vragen.

Tot ziens bij fietsenwinkel Profile Goes

Tevreden klant

Volg ons op Facebook

Een super aardige klant heeft Tros Radar aangeschreven.... Dit was hun antwoord.

Toch jammer dat ze niet langs zijn gekomen. Maar dit is ook al super leuk!!

      Like ons op Facebook voor de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws.