▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Profile Goes - Goes

Op zaterdag zijn wij van oktober t/m maart geopend van
9.30 – 16.00 uur en van april t/m september van 9.00 – 17.00 uur

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Bij ons vindt u altijd verschillende fietsaanbiedingen in de winkel. Kom gerust eens langs en bekijk onze nieuwste acties.

Onze winkel en werkplaats

Profile Goes staat voor Profile Mirjam

Bij Profile Goes kunt u terecht voor zeer deskundig advies op maat. De eigenaresse, Mirjam is zeer enthousiast en staat altijd voor u klaar om te samen te kijken wat u zoekt. Regelmatig vindt u hier een wisselend assortiment, welke ook nog eens zeer fraai oogt in de mooie gestylde winkel. Alles wat u zoekt, gewoon in het Zeeuwe Goes.

Al zeer vroeg begon Mirjam Klaassen in de rijwielbrache. Kennis over fietsn is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Na een periode van leren is zij in 1999 haar eigen onderneming gestart in het Zeeuwe Goes. Een mooie start van een prachtige periode en winkel die we nu kennen als Profile Goes. Een gespecialiseerde winkel op het gebied van stadsfietsen, sportieve fietsen, e-bikes en fietsen met een snaaraandrijving. Vind bij ons niet alleen de juiste fiets, maar ook bijpassende accessoires. Zo kunt u direct compleet op pad met uw nieuwe aanwinst. Bekijk ook onze externe webshop voor de gehele collectie bij Profile Goes.

De medewerkers bij Profile Goes hebben allemaal jarenlange ervaring en kunnen zich goed verplaatsen in u als fietser. Daarmee staan wij garant voor een uitermate deskundig en passend advies. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat bij ons voorop en dat zult u merken in onze winkel. Kom gerust eens langs om de sfeert te proeven of stel vrijblijvend uw vragen.

Tot ziens bij fietsenwinkel Profile Goes

... Lees meer >