Service en onderhoud

Service

KOM NU NAAR ONZE WINKEL EN LAAT GEHEEL VRIJBLIJVEND UW FIETS CHECKEN...ZO BENT U ER ZEKER VAN DAT UW VEILIG KUNT FIETSEN.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan uw fiets, zodat u weer veilig het voorjaar in fietst. Bel of mail ons 0485 51 31 80; info@profilegennep.nl. Vandaag brengen morgen al weer ophalen...

Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Gennep, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.