Op onze site maakt u kennis met alles waar wij voor staan. Het team van Profile Gait Rigter bestaat uit een familie bedrijf dat inmiddels meer dan 80 jaar zijn kwaliteiten laat zien.

Motto

Wij staan voor kwaliteit en tevredenheid en onze service staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Mocht er des ondanks toch ontevredenheid zijn dan vernemen wij dit graag zodat we er een oplossing aan kunnen geven. Wij helpen u graag met veel enthousiasme en hebben alle kennis, op het gebied van fietsen en alles wat met fietsen te maken heeft, in huis. Op onze website proberen we een duidelijk beeld te creëren van wat u zoal bij ons vinden kunt. U kunt terecht van kinderfiets tot mountainbike/racefiets. Ook in onderdelen en accessoires hebben wij u veel te bieden. Fietskleding voor de dame en de heer, Fietszitjes, Fietstassen "volgens de laatste trends", Fietsschoenen, Fietshelmen, Fietsbrillen, Regenkleding, Fietspompen, Veel kinderaccessoires, Fietszadels, Kortom echt van alles!

Neem hieronder een kijkje in onze winkel!


View Larger Map

Professionele werkplaats

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor het plakken van een lekke band tot het laten reviseren van uw verende voorvork. Toch is het lastig om alle producten en diensten op onze website weer te geven, dat komt doordat we een breed assortiment hebben en het ook om een stukje uitleg over de verschillende producten gaat en daarbij willen wij u graag helpen, dat stukje juiste productinformatie zodat u met het voor u juiste product én een goed gevoel naar huis toe gaat.

Kortom, we helpen u graag en heten u van harte welkom in onze winkel en op onze website.

Veel plezier op onze website en met sportieve groet,

Het team van
Profile Gait Rigter"de fietsspecialist

Voor vragen of informatie stuur ons een e-mail via het contactformulier