Fietsen

Wij werken met hoogwaardige fietsmerken die wij volledig op maat en op wens van de klant kunnen afleveren. Enkele voorbeelden zijn Gazelle, Batavus Sparta, Cortina en Loekie. Verder hebben we ook mountainbikes en racefietsen van Cube.In ieder segment hebben we een ruim aanbod.

Race ATB
Bij aankoop van een nieuwe racefiets een gratis fietsmeting. Onze specialiteiten zijn mountainbikes en racefietsen.Neem geen overhaaste beslissingen maar laat u vooraf goed en vakkundig informeren.En heel erg belangrijk: Koop bij de man die hem ook maken kan! Wij zijn gespecialiseerd in Cube fietsen


Elektrische fietsen
Elektrische fietsen voor jong en oud. Kijk hiervoor op onze elektrische fietsenpagina

Bedrijfsfietsen
Een fiets van uw baas. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klanten die een nieuwe fiets mogen uitzoeken van hun werkgever zijn bij ons van harte welkom.Wij werken samen met grote bemiddelingsbureaus zoals Nationale Fietsprojecten (NFP) en Bedrijfsfietsen Nederland (BFN).Aangezien wij alle fietsen uit eigen voorraad leveren kunt u sneller dan gemiddeld beschikken over uw uitgezochte fiets.Mag u van uw baas een fiets kopen en de rekening rechtstreeks declareren? Dan kunt profiteren van nog meer voordeel!