Elektrische fietsen

Elektrische fietsKeuze
De keuze voor een elektrische fiets is niet zo gemakkelijk. Wij zorgen er voor dat u de juiste keuze kunt maken, zonder een voorkeur voor een merk te hebben. Enkele zaken waar u op moet letten zijn de volgende:

     - De plaats van de motor; voor, achter of in het midden.
     -
De soort accu; een vaste accu ingebouwd of een losse accu die u mee kunt 
       nemen.
     -
Een open of een gesloten kettingkast.
     -
De actieradius van de e-bike; hoeveel kilometer kan er achter elkaar gefietst
       worden.

Dit zijn zomaar wat vragen die wij dagelijks horen. Op al deze vragen hebben wij een antwoord, zodat u een verantwoorde keuze kunt maken voor jarenlang fietsplezier.
Bij ons kunt u ook altijd een proefrit maken om te ervaren welke fiets het beste bij u past.

Waarom een elektrische fiets
U krijgt het wat moeilijker, maar u wilt niet stil zitten en toch blijven genieten. Dan is een elektrische fiets precies wat u zoekt. Hij geeft u namelijk dat extra duwtje in de rug. U kunt bij ons terecht voor zowel elektrische stadsfietsen als mountainbikes.

Elektrische mountainbikes
Bergop rijden wil niet meer zo lukken, maar u wilt toch blijven mountainbiken. Dan is een elektrische mountainbike precies wat u zoekt. Hij geeft u namelijk dat extra duwtje in de rug bergop.

Elektrische stadsfietsen
U bent de files beu en overweegt om met de fiets naar het werk te rijden, maar u wilt zich niet in het zweet fietsen. Dan is de Grace One de ideale elektrische stadsfiets voor u. Met de Grace One van Grace haalt u immmers een Duitse kwaliteitsvolle elektrische stadsfiets in huis waarbij u snel en zonder grote inspanningen op uw bestemming geraakt.