▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Profile Fitters - Vlijmen

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Bekijk hier onze nieuwste folders van Profile 'de Fietsspecialist' voor actuele aanbiedingen van fietsen, onderdelen en accessoires

Onze winkel en werkplaats

Profile Fitters is de fietsspecialist voor Vlijmen en omstreken, met een uitgebreid assortiment aan fietsen, waaronder natuurlijk de stadsfiets, de hybridefiets, de sportfiets, en de kinderfiets, maar niet te vergeten en steeds belangrijker, de Electrische fiets, waarin wij een zeer uitgebreide keuze hebben. Voor accessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht, en voor de laatse mode in fietskleding en regenkleding helpen wij u graag. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne gereedschappen, up to date software programma’s en gediplomeerde monteurs. Wij zijn gevestigd in het centrum van Vlijmen, goed bereikbaar en parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats. Graag tot ziens in onze winkel, Team Profile Fitters “de fietsspecialist”

... Lees meer >