Fietsverzekering bij Profile 'De Fietsspecialist'

Fietsverzekering bij Profile 'de Fietsspecialist'

Zorgeloos in het zadel met een (elektrische) fietsverzekering bij Profile 'de Fietsspecialist', want ook als het even niet mee zit helpen we u graag verder.

Bij aankoop van uw (elektrische) fiets in één van onze vestigingen kunt u direct een fietsverzekering afsluiten voor één of drie jaar. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een omniumverzekering. De omniumverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw (elektrische) fiets én voor de gekozen looptijd gratis pechverhelping 24/7.

Kies de verzekering die bij u past:

De Profile fietsverzekering powered by ENRA heeft twee verzekeringspakketen: een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal en een uitgebreide omniumverzekering. De omniumverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw fiets. Daarnaast is bij de omniumverzekering ook pechverhelping 24/7 standaard inbegrepen.

 

De (elektrische) fietsverzekering van Profile 'de Fietsspecialist' is voortgekomen uit een samenwerking met ENRA verzekeringen, de meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen.

Diefstal dekking

Met de Profile diefstalverzekering powered by ENRA is uw (elektrische) fiets verzekerd voor diefstal en gevolgschade na diefstal. De looptijd van deze verzekering is één of drie jaar. Na afloop van de verzekering wordt deze stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van 1 jaar tot een maximale looptijd van 5 jaar. U heeft een opzegtermijn van 3 maanden.

Omnium dekking

Met de Profile omniumverzekering powered by ENRA kunt u echt zorgeloos genieten van uw (elektrische) fiets. Deze verzekering heeft namelijk een uitgebreide dekking tegen een voordelige premie. Zo bent u bij de omniumverzekering verzekerd voor: diefstal, gevolgschade na diefstal en schade aan uw (elektrische) fiets.

Plezierig extra bij de omniumverzekering is de pechverhelping. Hebt u pech onderweg tijdens uw fietsrit? Geen probleem: ENRA zorgt dat u en uw (elektrische) fiets worden opgehaald en teruggebracht naar het vertrekpunt van uw fietstocht.

Gratis pechverhelping

Bij het afsluiten van een omniumverzekering krijgt u gratis pechverhelping gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt u geholpen ongeacht de prijs van de fiets of uw woonplaats. Verzekerden krijgen een pasje thuis gestuurd met daarop het alarmnummer dat bij pech onderweg kan worden gebeld.

Sloten

U kunt alleen een Profile fietsverzekering powered by ENRA afsluiten indien uw fiets voorzien is van een twee sterren ART-goedgekeurd slot. Uw Profile 'de Fietsspecialist' handelaar weet welke sloten dit zijn of kijk op www.stichtingart.nl.

U kunt voor uw nieuwe (elektrische) fiets tevens online een fietsverzekering afsluiten of een elektrische fietsverzekering afsluiten bij Profile ‘de Fietsspecialist’. Of sluit uw fietsverzekering af in één van onze Profile winkels.