Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Al meer dan 25 jaar is aan de Noordeindseweg 204 in Berkel en Rodenrijs een fietsenwinkel gevestigd waar u een ruim assortiment fietsen, bromfietsen en accessoires vind.  In 2002 heb ik, Edwin de Lange, deze fietsenwinkel overgenomen. Ik ben al vanaf 1983 werkzaam in de fietsenbranche eerst als monteur en verkoper in een fietsenwinkel en daarna als vertegenwoordiger bij een groothandel. Naast deze werkzaamheden ben ik ook actief geweest als wielrenner waarmee mijn passie echt bij de fietsen ligt. De zondag gebruik ik om de laatste snufjes op racegebied uit te testen.

In 2005 ben ik aangesloten bij Biretco eerst als Fietswereld en nu heten we Profile Edwin de Lange “de fietsspecialist”.

Samen met mijn medewerkers, Jeffrey en Jaap, voeren wij alle werkzaamheden aan uw fiets vakkundig en snel uit. Vaak proberen wij dit nog dezelfde dag (indien de onderdelen voorradig zijn) voor u te doen. Ook voor onderhoud en service van de moderne E-bike of bromfiets/scooter bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze fietsenwinkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment fietsen van: Batavus, Giant, Gazelle, Jan Janssen, Koga, Loekie, Sparta, Altra, Avancer en Aldo. Om u de juiste fiets te kunnen verkopen laten wij u altijd een testrit maken op de nieuwe of gebruikte fiets van uw keuze. Als u daarna ook nog gebruik maakt van onze servicebeurten zorgen wij dat u kunt genieten van volop fietsplezier.

Om dit fietsplezier compleet te maken kunt in onze fietsenwinkel  ook terecht voor een groot assortiment accessoires. Denk hierbij aan kinderzitjes om uw kinderen veilig naar school te brengen of mooie grote fietstassen/manden om uw boodschappen in te vervoeren. Voor de sportieve fietser hebben wij schoenen, kleding en helmen.

Daarnaast hebben wij in onze fietsenwinkel ook diverse modellen bromfietsen/scooters op voorraad staan.