▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Edwin de Lange - Berkel en Rodenrijs

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Folder

Bekijk hier onze nieuwste folders van Profile 'de Fietsspecialist' voor actuele aanbiedingen van fietsen, onderdelen en accessoires

Kassa krakers

Kom naar onze winkel en ontdek welke kassakraker we voor jou in petto hebben.

Onze winkel en werkplaats

Samen met mijn medewerkers, Jeffrey en Jaap, voeren wij alle werkzaamheden aan uw fiets vakkundig en snel uit. Vaak proberen wij dit nog dezelfde dag (indien de onderdelen voorradig zijn) voor u te doen. Ook voor onderhoud en service van de moderne E-bike of bromfiets/scooter bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze fietsenwinkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment fietsen van: Batavus, Giant, Gazelle, Jan Janssen, Koga, Loekie, Sparta, Altra, Avancer en Aldo. Om u de juiste fiets te kunnen verkopen laten wij u altijd een testrit maken op de nieuwe of gebruikte fiets van uw keuze. Als u daarna ook nog gebruik maakt van onze servicebeurten zorgen wij dat u kunt genieten van volop fietsplezier.

Om dit fietsplezier compleet te maken kunt in onze fietsenwinkel  ook terecht voor een groot assortiment accessoires. Denk hierbij aan kinderzitjes om uw kinderen veilig naar school te brengen of mooie grote fietstassen/manden om uw boodschappen in te vervoeren. Voor de sportieve fietser hebben wij schoenen, kleding en helmen.

Daarnaast hebben wij in onze fietsenwinkel ook diverse modellen bromfietsen/scooters op voorraad staan. 

... Lees meer >