▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Profile Der Kinderen - Bergen

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

 

Onze winkel en werkplaats

Uw fietsspecialist voor fietsverkoop, fietsverhuur in regio Bergen (Fahrradverleih Bergen / Bike rental Bergen) en betrouwbare reparatie.

Vrijwel iedere recreatieve en sportieve fietser kan bij Profile Rob & Frank der Kinderen vinden wat hij of zij zoekt. Het bedrijf bestaat sinds 1959 en is in deze ruim 50 jaar uitgegroeid tot een modern familiebedrijf, Bij laatste grote modernisering in 2008 is er een ruim en modern nieuw bedrijfspand gebouwd met voldoende mogelijkheden voor de toekomst.

In onze fietsenwinkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment fietsen van: Batavus, Giant, Sparta, en Cortina. We hebben natuurlijk ook een ruime sortering Elektrische fietsen van Sparta, Giant en Batavus. Nieuw voor 2016 custombouw voor betaalbare prijs.  Zowel in de winkel als in de Service en reparatieafdeling word U als klant bijgestaan door vakkundig personeel en ook voor het onderhoud en service van de moderne E-bike bent U bij ons in goede Handen. Het is natuurlijk ook mogelijk een testrit te maken op de nieuwe of gebruikte fiets van u keuze. Ons uitgangspunt is een kwaliteits product verkopen met daaraan gekoppeld een uitstekende service in de Winkel en reparatieafdeling. Dit alles moet resulteren in duurzaam fietsplezier. De diverse onderdelen en accessoires worden aangeboden op een 15 meter lange wand, en voor de banden en kleine onderdelen is nog eens tien meter uitgetrokken. Profile Rob en Frank der Kinderen is een bedrijf dat constant in beweging is en waarde hecht aan fietsplezier. Daarom proberen wij niet alleen fietsen maar vooral ook fietsplezier te verkopen. Er staat een ruime sortering Nieuwe of gebruikte fietsen op hun nieuwe eigenaar te wachten.

... Lees meer >