Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Elektrische Fietsen Emmeloord -- De Munnik uw specialist

BOVAG Elektrische Wielerploeg

Steeds meer fietsers kiezen voor een elektrische fiets (E-bike) ofwel een fiets met trapondersteuning. Inmiddels rijden er in Nederland meer dan 1 miljoen elektrische fietsen rond en dat aantal groeit nog dagelijks.

De beste service

Bent u ook op zoek naar een e-bike? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Als lid van de BOVAG staan wij garant voor een deskundig en onafhankelijk advies en voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen.

Uiteraard krijgt u op een nieuwe fiets fabrieksgarantie. Maar ook op een tweedehands elektrische fiets (vanaf € 250,-) geldt bij ons een garantie van 6 maanden! Op onderhoud en reparatie krijgt u standaard 3 maanden garantie.

U kunt dus vertrouwen op de beste ondersteuning die u zich kunt wensen en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Dat is de zekerheid van BOVAG.


Elektrische Wielerploeg

BOVAG is initiatiefnemer van de Elektrische Wielerploeg. Deze grootste wielerploeg van Nederland is er voor iedereen die iets met elektrische fietsen heeft. Als gecertificeerd BOVAG-bedrijf, Mecanicien genaamd, zorgen wij voor de ondersteuning van de ploeg.

Ploegleider van de Elektrische Wielerploeg is voormalig profwielrenner Henk Lubberding. Hij coacht de wielrenners: consumenten met een elektrische fiets. Ook u kunt lid worden!

Als lid krijgt u onder meer handige tips voor gebruik en onderhoud waardoor uw E-bike in topconditie blijft. Ga voor meer informatie en aanmelden naar Elektrische Wielerploeg.

Assortiment E-bikes

Wij zijn dealer van verschillende merken en verkopen zowel nieuwe als tweedehands elektrische fietsen. Jong en oud kan bij ons kiezen uit elektrische stadsfietsen, sportfietsen, vouwfietsen, moederfietsen, elektrische bakfietsen en E-mountainbikes.

Welke elektrische fiets het meest geschikt is voor u hangt onder meer af van uw wensen, eisen en budget. Daarnaast speelt de techniek van de E-bike een grote rol. Kom langs voor een proefrit, dan kijken we samen welk model E-bike het best bij u past.

Techniek

Bij een elektrische fiets komt meer techniek kijken dan bij een gewone fiets. Om u wegwijs te maken, hebben de Mecaniciens van BOVAG een aantal koopwijzers voor u geschreven vol feiten, adviezen en tips.

Accu koopwijzer

In de accu koopwijzer vindt u informatie over de bevestiging van de fiets accu op de fiets en de soorten accu’s die de elektrische fiets van stroom kunnen voorzien.

Motor koopwijzer

Waar bevindt zich de motor die voor de trapondersteuning zorgt en welke invloed heeft de plek op bijvoorbeeld het onderhoud. U leest het in de motor koopwijzer.

Veiligheid koopwijzer

In de veiligheid koopwijzer leest u hoe het mogelijk is dat de elektrische fiets zich aan u aanpast zodat u rustig kunt opstappen en veilig kunt fietsen.

Actieradius koopwijzer

Welke factoren zijn bepalend voor de afstand die u kunt fietsen zonder dat u tussentijds uw accu oplaadt. U vindt het antwoord in de actieradius koopwijzer.

Rijprogramma’s en versnellingen koopwijzer

Wat zijn rijprogramma’s en hoe werken versnellingen bij een elektrische fiets. U leest er alles over in de koopwijzer rijprogramma’s en versnellingen.

 

Elektrische fietsen  

                                                                                    

                                 

Bij de Munnik Fietsen te Emmeloord staat een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Wij verkopen o.a. Gazelle - Sparta - Batavus en Koga elektrische fietsen. Kom vrijblijvend langs om het elektrische fietsen te beleven en maak een proefrit. Indien u een afspraak maakt met één van onze medewerkers dan zullen wij de fiets alvast voor u klaarzetten. Bel voor een afspraak tel: 0527-612370

 

Profile de Munnik is de officiële dealer van onder andere Sparta met een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een uitgebreid advies, maar het is ook mogelijk om alvast een unieke test te doen op de Sparta website. Wil jij weten welke elektrische fiets van Sparta het beste bij jou past? Ga dan naar de test door op de onderstaande banner te klikken.