Direct naar

Profile De Munnik - Emmeloord

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Ontdek onze mooie polder op de fiets. In samenwerking met de VVV-Noordoostpolder zijn er diverse fietsroutes uitgezet. Deze routes brengen u op de mooiste plekjes in de polder en Urk. Fietsroutenetwerk kaarten zijn verkrijgbaar op het VVV kantoor. In de maanden april en mei zijn de bollenvelden volop in bloei. Voor fietsers is er een speciale route uitgezet. Die voert u langs de mooiste bloemenvelden. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om op te steken voor een hapje en / of een drankje. In onze winkel vind u een ruim assortiment aan leuke of praktische cadeau-ideeën.

Onze winkel en werkplaats

Voor een nieuwe fiets en/of een gebruikte fiets komt u naar de Munnik fietsen in Emmeloord. Voor een goede prijs- kwaliteit verhouding, deskundig advies, professionele reparaties en een prima service bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze winkel vind u een breed assortiment nieuwe fietsen. Van stadsfietsen tot sportieve fietsen en natuurlijk elektrische fietsen, racefietsen en kinderfietsen. U ziet bij ons o.a. de merken Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Merida, Cortina en Altra. Een grote keuze aan fietsaccessoires, tassen en fietskleding. Onze medewerkers zullen u graag te woord staan en adviseren.

Werkplaats:

Onze werkplaats is al vanaf 8:00 uur open. 

Loopt u gerust eens binnen bij de Munnik Fietsen in Emmeloord aan de Korte Achterzijde om de fietsen in het echt te zien en te voelen en beleef de fietservaring doormiddel van een proefrit. Onze medewerkers zullen u graag van dienst zijn.

... Lees meer >