Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

dé servicepas van Profile Dekker

 

Als je een fiets koopt bij Profile Dekker, dan willen we dat je 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijg je gratis de Profile servicepas, met een service- en onderhoudtegoed tot maar liefst € 210,-. Het tegoed kun je besteden aan:

Rijklaar maken

Je nieuwe fiets wordt perfect afgemonteerd, op negen vitale punten (zoals remmen, versnellingen en verlichting) gecontroleerd en helemaal afgesteld op jouw lichaamsbouw en wensen. Zodat je verzekerd bent van optimaal fietsplezier!

Servicebeurten

Om je fiets in optimale conditie te houden, adviseren we je om de fiets regelmatig een service- en onderhoudsbeurt te laten geven. We sturen je een herinnering wanneer je fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tijdens de servicebeurten controleren we onder meer alle vitale onderdelen en stellen we je fiets waar nodig nader af.

Fietsmeting & zadel-omruilgarantie

Het Profile fietsmeting-systeem is een belangrijk hulpmiddel bij het kiezen van de juiste fiets. Op basis van een meting kunnen we nagaan welke fiets het beste bij je past en worden de positie van onder meer het stuur en het zadel volledig afgestemd op jouw houding. Om vervolgens ook het best passende zadel te vinden, kun je gebruik maken van de zadelmeting. Toch niet tevreden over je keuze? Met de Profile servicepas kun je het zadel omruilen. Zo garanderen we je vele comfortabele fietskilometers!

Online services

Met de servicepas kun je 24/7 inloggen op jouw account op onze site, waar je allerlei nuttige informatie vindt. Zoals de gebruiksaanwijzing van jouw fiets en handige links, om optimaal te genieten van je fiets. Ook kun je er snel en eenvoudig afspraken voor servicebeurten plannen, sleutels bijbestellen en een fietsverzekering regelen. Handig!