▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Dekker - Meteren/Geldermalsen

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Voor scherpe aanbiedingen verwijzen wij u graag door naar onze webshop.

Hou deze pagina in de gaten voor meer lokale acties of evenementen! 

Onze winkel en werkplaats

Profile Dekker is een complete fietsenzaak met een zeer groot aanbod aan fietsen, accessoires en onderdelen en een goed uitgeruste werkplaats in Meteren en Geldermalsen.

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van race- en ATBfietsen, kinderfietsen, stads/toerfietsen, schoolfietsen, elektrische fietsen en high-speed e-bikes van diverse merken zoals Gazelle, Batavus, Koga, Puky, Alpina, Cortina, Dutch ID, RIH, Sparta en vouwfietsen van Takashi en Dahon. Daarnaast bieden wij u een scala aan onderdelen, accessoires, gereedschappen, fiets- en regenkleding, fietsschoenen, helmen, manden, tassen, kratten, enzovoort. Klantvriendelijkheid en klantgericht denken staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan alle merken. Een afspraak maken is niet nodig, als u in de loop van de dag een fiets ter reparatie aanbiedt, kan de fiets veelal de volgende dag weer opgehaald worden. In het geval van sommige kleine reparaties, vaak al aan het einde van diezelfde dag. Gratis leenfietsen staan voor u klaar. Via onze SMS-service krijgt u automatisch een berichtje zodra de fiets gerepareerd is. Gratis afmontage en een gratis eerste servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets zijn bij ons vanzelfsprekend. Een gratis proefrit maken op een fiets kan natuurlijk ook, maar vergeet uw legitimatie niet!

Tevens kunt u bij ons terecht voor schaatsen van de merken Zandstra, Nijdam, Move en Fila. Wij kunnen de schaatsen ook slijpen en ronden.

Graag tot ziens in onze winkel!

... Lees meer >