Profile De Concurrent

Elektrische fietsen

Voor de aankoop van een elektrische fiets bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zeer veel merken en modellen op voorraad. Zoals TREK-BATAVUS-SPARTA OOK VOOR 2E HANDS ELEKRISCHE FIETSEN KUNT U BIJ ONS TERECHT! U kunt altijd een proefrit maken. Wij bieden uitstekende service en garantie en ons team is up to date in het uitvoeren van goede reparaties. Zelfs in de opkomende Bosch motoren. Graag een dag een elekrische fiets huren om eens goed uit te proberen hoe het op lange afstanden fietst? Dan hebben we een leuke aanbieding: U reserveert een huurfiets liefst 2 dagen voor data, De dag kunt u vanaf 10.00 uw huurfiets ophalen. U brengt de fiets retour voor 18.00 en kunt van een heerlijk 3 gangen diner genieten bij Brouwerij Cafe Morrees. Dit alles voor een bedrag van 35 euro. De drankjes zitten hier niet bij inbegrepen. Gaat u over tot aankoop van een elekrische fiets dan betalen wij u 15 euro huur retour.

Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile De Concurrent, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!