Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Onderhoud, service en reparatie bij Profile Cees van Weelden

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denk je vooral aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe fiets, dan bent u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ Cees van Weelden ook aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze producten, zowel de bekende A-merken als ons eigen huismerken, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden bij ons in de winkel.

Reparatieafdeling
Profile Cees van Weelden beschikt over een zeer goed uitgeruste reparatieafdeling waar u uw fiets zonder zorgen kunt achterlaten om hem vervolgens weer in topconditie binnen korte tijd op te halen. Hiervoor staan onze vakmonteurs garant! Via ons geavanceerde computersysteem krijgt u bij elke voltooide reparatie een sms toegestuurd met daarin informatie over de kosten. Zo weet u exact waar u aan toe bent en kunt u snel weer genieten van veel fietsplezier!

Voor elektrische fietsen hebben zijn een aparte reparatieafdeling gestart aan de Rembrandtlaan 2 in Bilthoven. Daar werken speciaal opgeleide vakmensen in een morderne werkplaats. Die is speciaal ingericht voor dit type fiets. Vooral voor de zorg voor de accu is daar in goede handen. 

Om veilig de weg op te kunnen en uw nieuwe fiets perfect rijklaar te maken, moet hij goed afgemonteerd en afgesteld worden. Bij aanschaf van een nieuwe fiets, worden bij ons geen afleveringskosten in rekening gebracht.

Met de Profile Quality Check bent u gegarandeerd van een compleet afgemonteerde en volledig gecontroleerde fiets. We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Ook kijken we naar het stuurgedrag, remwerking en afstelling van de versnellingen. Is alles naar wens, dan maken we alle papieren in orde voor zorgeloze veilige kilometers!

Een nieuwe fiets moet het liefst zo goed als nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets een servicepakket aanbieden. Wij bieden immers op al onze producten, zowel de bekende A-merken als onze eigen huismerken, een uitgebreide garantie die u veel zekerheden biedt.

Kies voor zekerheid, kies voor BOVAG
Of het nu gaat om een nieuwe fiets, een occasion of om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het BOVAG-keurmerk (http://www.bovag.nl/fiets) staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies je voor zekerheid, dan komt u bij ons! Ons bedrijf is aangesloten bij BOVAG en wij mogen onszelf dus een officiële specialist noemen. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd.

Sleutelservice
Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Wanneer je een sleutel verliest, is het raadzaam om direct een extra sleutel bij te bestellen. 

  • Noteer altijd je sleutelnummer, want zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor je doen.
  • Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, of op de polis van de fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.
  • Wanneer de fiets verzekerd is tegen diefstal, ben je verplicht om je verzekeringsmaatschappij op de hoogte te stellen van deze kopie sleutel!

Je kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Axa-BastaTrelock en Abus.

Haal- en brengservice
Mocht u om wat voor reden ook niet in staat zijn om uw fiets ter reparatie of service aan te bieden bij onze filialen, dan komen wij uw fiets tegen een redelijke vergoeding ophalen bij u thuis of op het werk. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd, dan wordt de fiets weer netjes bij u afgeleverd.

Reparatie aan huis
Vanaf heden is het ook mogelijk dat wij de reparaties aan uw fiets aan huis of op het werk uitvoeren. Belt u voor de voorwaarden met ons filiaal in Bilthoven. 

De Fietsaccutester is een door Cees van Weelden ontwikkelde spanningsmeter voor de fietsaccu. Lees meer over dit handige en nuttige testapparaat.


Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Cees van Weelden, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!