Altijd iets nieuws ij Profile Cees van Weelden

De Sparta ION RXS e-bike van het jaar 2014

De eerste 'onplatbare' buitenband ter wereld

De Marathon Plus is wereldwijd de enige band die zich ‘onplatbaar’ mag noemen. Dit vanwege zijn unieke, gepatenteerde anti-leklaag - vijf millimeter dik en gefabriceerd uit speciaal en zeer elastisch rubber. Zelfs punaises en glasscherven kunnen deze band niet lek krijgen.
De nieuwe Marathon Plus is echter niet alleen ‘onplatbaar’. De band rolt nu ook lichter dan ooit en hij gaat dankzij de ‘Anti-Aging’ zijwanden ook langer mee. Ook geschikt en gecertificeerd voor snelle E-bikes.


Hoge scores drie Batavus modellen in Nationale e-bike test Telegraaf

In de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes hebben drie Batavus modellen zeer goede beoordelingen gekregen. De Monaco E-go® werd als winnaar verkozen in de categorie tot € 2.000,-. De Milano E-go® en Ventoux Easy® kregen vier en vijf sterren.
Lees de testuitslagen.

Lichtpuntje aan het einde van de tunnel

In juni 2012 is de modernisering van het centrum van Bilthoven van start gegaan. Een geweldig project als het eenmaal klaar is, maar op dit moment is het één grote bouwput. Wegen zijn afgesloten en ook de rand van het centrum is moeilijk bereikbaar. Dit geldt ook voor onze fietsenwinkel Profile Cees van Weelden. De winkel is vorig jaar nog volledig verbouwd, maar door het project 'Bilthoven Bouwt' zien we het bezoek naar de winkel fors terug lopen. Uiteraard gaan we niet bij de pakken neerzitten en blijven we gewoon bereikbaar voor een nieuwe fiets, reparatie, of voor leuke cadeautjes!

Tunnel geopend

Na de feestelijke opening van de tunnel 12 oktober 2013 jl., is per auto de bereikbaarheid van Profile Cees van Weelden sterk verbeterd. De tunnel ziet er geweldig uit, een aanwinst  voor de gemeente! Voor de fietsers van en naar Bilthoven Noord is door de start van de bouw van de voetgangerstunnel de bereikbaarheid van onze winkel helaas nog wat minder.

Gratis bezorgservice
 
Met ingang van 22 oktober 2013 zullen wij i.v.m. de verminderde bereikbaarheid uw fiets gratis halen en brengen.

Vestiging Rembrandtlaan 2

Gedurende de bouwwerkzaamheden op het Emmaplein is er ook een servicepunt  voor fietsen op de Rembrandtlaan 2 actief. We zijn op de Rembrandtlaan open van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Volg de nieuwste ontwikkelingen van 'Bilthoven bouwt' op de speciale website én bekijk de filmpjes van Hermien Broggel op YouTube.

Nieuwe LIEF! collectie bij Cees van Weelden
Het is zover! Onlangs hebben we de nieuwste lief!-collectie fietsen en accessoires voor seizoen 2013/2014 gepresenteerd. Er is een vernieuwingsslag gemaakt; het ziet er weer totaal anders uit dan de vorige collectie, maar is wel weer op en top herkenbaar als lief!. Oer-Hollandse fietsen, gecombineerd met accessoires in frisse, trendy kleuren met hippe designs. Totaal nieuw zijn o.a. de champagnekleurige moederfiets, de blauwe teen fiets, grasgroene meisjesfietsen en niet te vergeten; lieve en stoere kinderhelmen. Kortom; ook in het nieuwe seizoen is er weer voor elk wat wils! Bekijk de nieuwste collectie 2014 van lief! bij lief!.

E-motion C5 in de prijzen
Zaterdag 12 oktober 2013 heeft een onafhankelijke jury uit 60 inzendingen de comfortabele E-motion C5 bekroond met de titelerkenning; Goed Industrieel Ontwerp 2013. Deze elektrische fiets voldoet aan alle beoordelingscriteria van de jury.

De E-motion C5 is een elektrische fiets met lichte, geruisloze D-light motor. Daarmee is het de meest comfortabele elektrische fiets onder de € 2.000. Met de E-motion C5 kan de consument zelf de grootte van de accu bepalen en dus ook de actieradius. Er zijn 3 soorten accucapaciteiten die oplopen tot maar liefst 522 Wh!
De C5 is ook verkrijgbaar als fiets zonder elektrische ondersteuning in de versie van de Sign.

Sparta geeft mooie lange garantie

Unieke garantieaanbieding van SpartaKlik voor de voorwaarden.

Laat u inspireren in het Gazelle Experience Center

In het Gazelle Experience Center vindt u alles wat uw fietshart begeert. Een bezoekje is een perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. In het Experience Center worden geen fietsen verkocht; daarvoor kunt u terecht bij de Gazelle-dealer bij u in de buurt. In dit geval Profile Cees van Weelden in Bilthoven.

Gazelle Experience Center, Nijkerkerstraat 17, 3821 CD Amersfoort
 Het Gazelle Experience Center is op dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. 
Kijk voor de openingstijden op feestdagen en meer informatie hier.

Sparta E-bike Testcenter weer geopend!
Er is veel interesse om het Sparta testcenter te bezoeken. De consument kan van 12:00-16:00 uur de elektrische fietsen van Sparta testen. Voor deskundig advies en het ervaren van verschillende elektrische fietsen is de consument hier aan het juiste adres. 
Het E-bike testcenter is de juiste plek voor de klant om kennis te maken met de elektrische fietsen van Sparta. De koffie en de cake staan klaar! 

Met vriendelijke groet, 
Sparta Marketing

De tuin- en parkmachine specialist

Naast 'de Fietsspecialist' is Cees van Weelden ook al jaren 'de Tark- en parkmachinespecialist' in Bilthoven en omgeving. 
Kom eens kijken in onze showroom aan de Rembrandtlaan 2 In Bilthoven. Op deze locatie servicen wij ook alle e-bikes in een splinternieuwe, modern uitgeruste werkplaats. Het onderhouden van beide type producten vraagt speciale aandacht van specialisten.


In de showroom aan de Rembrandtlaan in Bilthoven vindt u bij Cees van Weelden de 'tuin- en parkmachine specialist' de beste merken machines voor het onderhoud van al het groen in uw omgeving. Zowel voor de kleine tuin als het grote park. Handmatig, elektrisch en machinale gereedschappen die het zware werk licht maken.