Profile ‘de Fietsspecialist’ Cees van Weelden is een fietsenbedrijf met maar liefst 20 jaar ervaring. Mensen die onze winkel in Bilthoven kennen, weten dat Profile Cees van Weelden een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires heeft. In onze ruim opgezette winkel kunt u op uw gemak een fiets voor uzelf of voor uw kind uitzoeken, of de laatste trends bekijken, zodat u weer helemaal klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen.

Wij van Profile Cees van Weelden vinden het belangrijk dat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staan. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Maak kennis met Profile Cees van Weelden tijdens een bezoek aan onze showroom in Bilthoven en ervaar het verschil. 
Wanneer u vragen heeft, dan zien wij u uiteraard graag terug in onze winkel in Bilthoven. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Het team van Profile Cees van Weelden helpt u graag!

Cadeau tip
Wilt u iemand verrassen? Geef een cadeaubon van Profile ‘de Fietsspecialist’. Deze bon is in te leveren bij alle Profile winkels. Desgewenst pakken wij al uw cadeautjes feestelijk voor u in. Ook uw nieuwe fiets als het moet!

Fietsplan
Wanneer u voor uw werk een fiets koopt bij Profile Cees van Weelden met het Nationale Fietsplan, dan betaalt de belastingdienst mee aan uw nieuwe fiets! Uw voordeel kan dan oplopen tot wel 52%. Lees meer

Fietsverzekering
Zorgeloos in het zadel met een fietsverzekering. Bij Profile Cees van Weelden willen we dat u optimaal van uw fiets kunt genieten. Ook als het even niet meezit, dan helpen wij u graag verder. Lees meer

Service en onderhoud
Om veilig de weg op te kunnen en uw nieuwe fiets perfect rijklaar te maken, moet hij goed afgemonteerd en afgesteld worden. Ook daarvoor moet u bij Cees van Weelden zijn. Lees meer

Bereikbaarheid
Auto
U vindt ons aan het Emmaplein, nummer 4, in Bilthoven. Via de A28 neemt u de afslag De Bilt. U houdt Bilthoven aan en vlak voor het spoor in Bilthoven zitten we meteen rechts. Op de Rembrandtlaan 2 treft u ons filiaal voor de tuin- en parkmachines.

Parkeren

Rondom onze winkel is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tegenover onze winkel is een parkeergarage in ontwikkeling.

Openbaar vervoer

De winkel van Cees van Weelden ligt op minder dan 5 minuten lopen vanaf het station van Bilthoven. 

E-Bikes
Profile Cees van Weelden is de E-bike specialist in de regio. Wij hebben een geweldig assortiment elektrische fietsen in de winkel staan. Zeer uitgebreid met voor-, achterwiel- en middenmotor gecombineerd met vaste en losse accu’s. Lichte modellen en modellen voor de lange afstand. Met de technische kennis en de uitleg over de uiteenlopende rijeigenschappen van elektrische fietsen kunt u, gecombineerd met een proefrit, de juiste keuze maken. Elke dag is het bij ons opstapdag. Laat u verrassen door ons enthousiaste Profile team.