Met Profile Cees van Weelden kom je nog eens ergensFietsroute Utrecht

In de omgeving van Utrecht kun je heerlijk fietsen. In samenwerking met Route.nl hebben we voor jou een prachtige route samengesteld. Download en bekijk direct de route!Fietsen in of vanuit Nederland
Profile Cees van Weelden heeft voor u een aantal informatieve en nuttige websites verzameld die het fietsen nog leuker maken. Heeft u zelf ook tips, mail ze ons dan en we zetten die website(s) er bij.

Plan hier je fietsroute van deur tot deur
Landelijke fietsroutes van de ANWB
Alles over fietsroutes en fietsvakanties
Top 100 van populairste fietsroutes van Nederland
Het startpunt van elke fietsroute Nederland fietsland
De fietsroute naar Santiago de Compostella door Frankrijk
De mooiste fietsroutes voor e-bikes
De fietsroutes van Natuurmonumenten
De routeplanner van de Fietsersbond
Website van de Fietserbond met mooie fietsroutes
De fietsvakantie tips van Profile de Fietsspecialist

De leukste fietsroutes van Nederland en België

De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, België en grensstreek Duitsland. De fietsroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen, door historische dorpen en culturele steden. Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. 

Liever in de buurt fietsen? Dit is uiteraard ook geen probleem. Met de zoekfunctie kun je gemakkelijk een leuke fietsroute selecteren in de omgeving (plaatsnaam ondernemer). Neem snel hieronder een kijkje! 

Veel fietsplezier!

API Route.nl