Kwaliteitsfietsen bij Cees van Weelden

Naast het uitgebreide assortiment van Profile de Fietsspecialist, heeft elke filiaalhouder ook zijn eigen unieke assortiment. Speciaal voor onze klanten hebben we de pareltjes uit de fietswereld voor u geselecteerd en die voor u op een rijtje gezet. Wij vertegenwoordigen de onderstaande merken. Stuk voor stuk betrouwbare fietsenfabrikanten. Van het betaalbare tot het wat exclusievere assortiment. Klik op één van de logo's en u kunt op de site van de fabrikant meer informatie vinden over de fiets die bij u past. De fiets leveren wij u volgens de uitstekende voorwaarden van het Profile concept. U kunt op de logo’s klikken om bij de fabrikant van uw favoriete merk meer informatie op te halen.Kinderfietsen

Jeugdfietsen


Stadsfietsen

 
               
Sportfietsen

Elektrische fietsen


                 

       

 

                                       

Voordat u een fiets koopt, is het verstandig om eerst te onderzoeken welk type fiets het beste bij u past. Daarvoor hebben wij de fietswijzer voor u ontwikkeld.

De E-bike specialist

Profile Cees van Weelden investeert al vanaf de introductie van de elektrische fiets in kwaliteit en service voor dit assortiment. Het vergt specialistische kennis om een goed product te kunnen leveren dat bij u past. Wij hebben de hoogst gecertificeerde (Bovag) monteurs. Laat u voorlichten en verrassen en maak een gratis proefrit. Bij Profile Cees van Weelden is het elke dag E-bike opstapdag!

Bekijk de pagina elektrische fietsen voor de servicevoorwaarden en handige tips.