▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Cees van Weelden - Bilthoven

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Profile ‘de Fietsspecialist’ heeft door het hele jaar heen fantastische aanbiedingen en acties. Zowel landelijk als regionaal. Profile Cees van Weelden laat u graag meeprofiteren van al deze mooie voordelen. Kijk regelmatig op onze website voor de laatste nieuwtjes. Rondom de officiële feestdagen gebeurt er altijd wel iets bij Profile Cees van Weelden.

Onze winkel en werkplaats

Profile ‘de Fietsspecialist’ Cees van Weelden is een fietsenbedrijf met maar liefst 20 jaar ervaring. Mensen die onze winkel in Bilthoven kennen, weten dat Profile Cees van Weelden een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires heeft. In onze ruim opgezette winkel kunt u op uw gemak een fiets voor uzelf of voor uw kind uitzoeken, of de laatste trends bekijken, zodat u weer helemaal klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen.

Wij van Profile Cees van Weelden vinden het belangrijk dat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staan. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Maak kennis met Profile Cees van Weelden tijdens een bezoek aan onze showroom in Bilthoven en ervaar het verschil. 
Wanneer u vragen heeft, dan zien wij u uiteraard graag terug in onze winkel in Bilthoven. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Het team van Profile Cees van Weelden helpt u graag!

Bereikbaarheid
Via de A28 neemt u de afslag De Bilt. U houdt Bilthoven aan en vlak voor het spoor in Bilthoven zitten we meteen rechts. Op de Rembrandtlaan 2 treft u ons filiaal voor de tuin- en parkmachines. Rondom onze winkel is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tegenover onze winkel is een parkeergarage. De winkel van Cees van Weelden ligt op minder dan 5 minuten lopen vanaf het station van Bilthoven. 

E-Bikes
Profile Cees van Weelden is de E-bike specialist in de regio. Wij hebben een geweldig assortiment elektrische fietsen in de winkel staan. Zeer uitgebreid met voor-, achterwiel- en middenmotor gecombineerd met vaste en losse accu’s. Lichte modellen en modellen voor de lange afstand. 

Haal- en brengservice
Mocht u om wat voor reden ook niet in staat zijn om uw fiets ter reparatie of service aan te bieden bij onze filialen, dan komen wij uw fiets tegen een redelijke vergoeding ophalen bij u thuis of op het werk. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd, dan wordt de fiets weer netjes bij u afgeleverd.

... Lees meer >