Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Race & mountainbike

Overjarige modellen van Cube nu met 20% korting!  

Opruiming bij Profile Bleumink Zutphen! Hoge kortingen op overjarige modellen, kom dus snel langs zolang de voorraad strekt. Bekijk het aanbod in onze winkel.

Fizik maakt keuze race & ATB fietszadel eenvoudiger

Welk racefietszadel? Zoveel keus! De aanbieders hebben allerlei modellen die elkaar in functionaliteit en comfort ook nog overlappen zodat u geen idee heeft waar te beginnen. Fizik (lees Fi’zi:k), nieuw in ons assortiment maakt het u makkelijker.

Bij andere merken zadels is er zoveel keus uit verschillende zadels voor uw racefiets dat u geen idee meer heeft welke richting u op moet. Zelfs niet als u alle bijbehorende specificaties heeft gelezen. Fizik heeft het zogenaamde “Spine Concept” bedacht. De zadels worden verdeeld in drie modellen; de Arione, de Antares en de Aliante. Elk model heeft dan weer enkele types onder zich. Het “Spine Concept” verdeelt de zadels aan de hand van de flexibiliteit van je ruggegraat. Het gaat er dan om hoe lenig u bent. Hoe leniger, hoe meer uw lichaam uw zadelpijntjes kan corrigeren, is het verhaal van Fizik in het kort.

Fizik heeft een mooi overzicht gemaakt op hun site over hoe het werkt. Ook is er een klein testje zodat u weet welk model het best voor u geschikt is (deze test is te doen bij ons filiaal in Vorden). Erg duidelijk gedaan zodat u een goed gevoel heeft welk model voor u geschikt is.

Een Fizik fietszadel straalt schoonheid en snelheid uit. Een fietszadel van Fizik is gemakkelijk aan te brengen op uw racefiets of mountainbike en heeft een strakke, sportieve uitstraling. Wat de fietszadels van Fizik uniek maken is dat je de passie voor fietsen en vrijheid voelt als u er mee fietst. Dit komt doordat Fizik sport fietszadels getest en gemaakt zijn door fietsers, vóór fietsers. De fietszadels van Fizik zijn bovenal zeer comfortabel door hun ergonomische vorm. De lichtgewicht allround fietszadels van Fizik zijn inzetbaar op de weg als racefietszadel, offroad en als mountainbike zadel.

Kom nu naar Profile Bleumink Vorden om zelf het comfort van een Fyzik zadel te testen!

XTRAIL Zutphen

MBC Xtrail is opgericht in 2013 en wil MTB liefhebbers uit de omgeving Zutphen een platvorm geven de mountainbike sport gezamenlijk te beoefenen. Dit gaan we doen door in clubverband aan ritten deel te nemen, trainingen en clinics te (laten) verzorgen en het delen van kennis en/of middelen. Dit doen we voor zowel jeugd als senioren waarbij de focus voor de jeugd en beginnende of minder geoefende volwassenen ligt op het aanleren van techniek en vaardigheden. Daarnaast willen we pro-actief meehelpen de bestaande MTB routes te onderhouden, verbeteren door met de juiste instanties samen te werken.

Wordt ook lid van de enige MTB club in de regio!

Merida

Merida gebruikt in elke categorie fietsen de modernste technologieën die in deze vorm bij geen andere fabrikant te vinden zijn. Daarbij maakt het niet uit of het om een aluminium of carbon model gaat. Het frame is het hart van elke Merida fiets en wordt door ervaren industriële werkers van een moderne vormgeving voorzien. En dat is niet het enige wat een ritje op een Merida tot een onvergetelijke ervaring maakt. Met veel liefde voor elk detail houdt een hele afdeling zich met niets anders bezig dan elke Merida al vanaf de eerste aanblik er te laten uitzien als wat het daadwerkelijk is: een individueel stuk fietsgeschiedenis! 

Cube

Sinds kort zijn wij met trots Cube dealer geworden. Deze prachtige fietsen zijn een verrijking voor ons uitgebreide assortiment. Cube fietsen zijn veel fiets voor je geld! Niet voor niets zijn de Cube fietsen vaak winnaars van verschillende testen. Het lukt Cube perfect om  fietsen te maken die super actueel zijn, met een zeer goed afmontage niveau, goede frames en een goede prijs. Of het nu om een mountainbike of racefiets gaat, elke Cube fiets lijkt wel gemaakt om testwinnaar te zijn.

Bent u benieuwd hoe het is om op een racefiets of mountainbike fiets van een van onze topmerken te fietsen, kom dan eens langs bij een van onze winkels en ervaar zelf hoe het is om op deze fietsen te fietsen. Ook zullen wij u deskundig adviseren wat de ideale fiets is voor u!