Onderdelen en accessoires

Onderdelen & Accessoires bij de Fietsspecialist'

KidCar & Croozer
De kinderen mee achter uw fiets in hun eigen fietskar. Deze mogelijkheid bieden KidCar en Croozer. Beide merken kenmerken zich door de riante ruimte voor uw kinderen, terwijl ze toch compact op te vouwen zijn voor opslag en/of transport.

Momenteel heeft KidKar als enige fabrikant een babyschaal die op een zeer eenvoudige wijze in en uit de kar gehaald kan worden. Niks geen gedoe met sjorbanden en haken, gewoon de babyschaal in de kar haken, bandje vastmaken en klaar. De KidCar is een vertrouwd beeld in ons dagelijkse verkeer. De fietskarren zijn dan ook zo gemaakt dat uw kind er veilig in kan zitten. Beschut tegen wind, regen en zon, komen u en uw kind overal veilig aan. Ook als boodschappenkar achter de fiets wordt de KidCar vaak gebruikt. Stevig, licht en voorzien van de nodige veiligheidssystemen. KidCar heeft een vast kunststof bodem element, de Croozer heeft daarentegen een lichter principe, namelijk een doek als bodem.

Kom gerust eens een proefrit maken, of huur eens een KidCar en ervaar het gemak hier van.

KidCar Comfort SL
Deze serie kenmerkt zich door een uitgekiende stroomlijn. Moe geworden van het kijken kan je kind lekker in slaap vallen met de in 3 standen verstelbare rugleuning met comfortabele zijsteun. Hierdoor is het wel erg lastig om je ogen open te houden. De Comfort biedt ook de mogelijkheid om in de zomer de zijramen er uit te ritsen, voor een optimaal buitengevoel.

KidCar Twister XL
De Twister is er één die je eigenlijk niet kunt missen. Hij zorgt ervoor dat je elke dag mobiel bent met de kinderen en geeft je alle vrijheid en flexibiliteit in je leven. Door het unieke ontwerp bezit de XL-serie een ongekend grote binnenruimte. Dit is comfortabel maar vooral veilig. Door zijn kleinere formaat past hij door iedere deur en neem je hem makkelijk mee de winkel in.

Croozer Kidfor1 of Kidfor2

De Croozer Kid is praktisch en simpel: Te gebruiken als jogger, buggy of fietsaanhanger. Alles wat hiervoor nodig is, zit in het 3 in 1 pakket. Het lage zwaartepunt zorgt voor een goede wegligging. Uw kind zit prima en veilig in de éénzitter. De stevige 5-punts gordel, robuuste aluminium bumper en speciale duwbeugel zorgen ervoor dat uw kind niets kan overkomen, zelfs niet bij het kantelen van de aanhanger. Ook baby’s voelen zich prettig in de Croozer. Beschermd tegen weer en wind wordt het beste uitzicht geboden. En voor verzorging en speeltjes is het bagagevak een prima oplossing.  

Fietsdragers
De MovaNext is dé compacte opvouwbare fietsendrager voor twee fietsen die snel en zonder gereedschap op de trekhaak te monteren is. De movanext is ontwikkeld met speciale aandacht voor het makkelijk en snel plaatsen van alle standaard fietsen en elektrische fietsen. De maximale belasting van de MovaNext is 80 kg. De fietsendrager is een Nederlands ontwerp en wordt ook in Nederland geassembleerd. De MovaNext heeft een bewezen kwaliteit en een RDW veiligheidskeurmerk. Mede hierdoor is onze fietsendrager goed uit meerdere consumententesten gekomen. Dankzij de duostekker kan de MovaNext op zowel een 7-polige als een 13-polige stekkerdoos aangesloten worden.