Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Onze Winkels

Profile Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek met een filiaal in Zutphen, Warnsveld, Vorden en Eibergen. In totaal bieden ze een winkeloppervlak van maar liefst 2500 m2.
In alle winkels kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment in alle fietsgroepen. Niet alleen voor fietsen bent u bij Profile Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding & fietsonderdelen kunt u bij ons terecht.

Naast de verkoop van fietsen bieden wij u ook een verhuurservice aan. Ons verhuurassortiment is erg divers, van elektrische fiets tot tandem. Kijk voor alle verhuurmogelijkheden onder het kopje fietsverhuur. Uiteraard ontbreekt een technische afdeling niet, onze goed opgeleide monteurs beschikken over een moderne werkplaats, de beste gereedschappen en specialistische kennis om uw fiets in topconditie te houden! Bent u opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Profile Bleumink! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels!

Is de aankoopprijs echt het belangrijkste bij de aankoop van een fiets?

De prijs is een belangrijke factor bij de aankoop van een fiets maar de service en onderhoud van de fiets zijn nog vele malen belangrijker dan de aankoopprijs.

Dagelijks zien wij fietsen voorbijkomen waar nauwelijks tot geen onderhoud aan is gepleegd. Vaak is dit te wijten aan de fietsen die men met korting online of danwel "verder weg" kan kopen. 

Hierbij merken wij soms dat hele kritieke punten van de fiets los zitten, zoals bv. een losse asmoer. Dit kan uiteraard leiden tot zeer gevaarlijke situaties!! 

Dus daarom: "Koop bij de man die uw fiets onderhouden kan!"

d