Fietsverhuur

Zutphen, Vorden en Eibergen

Vorden is al meer dan 50 jaar het adres voor fietsverhuur, sinds een aantal jaar kunt u ook in Eibergen en Zutphen fietsen huren.

In Eibergen en Zutphen kunt u terecht voor een goede E-bike of een licht fietsende stadsfiets. 

Voor het aanbod huurfietsen en accessoires in Vorden kijkt u hieronder.

Vorden staat bekend om de mooie fietspaden en rustige omgeving. Nog bekender is onze Achtkastelentocht. Deze tocht heeft de oudste bewegwijzering van Nederland. In 2013 bestond de Achtkastelentocht alweer 100 jaar. Huur een fiets en geniet van de prachtige tocht langs de mooiste kastelen van Vorden.

De routeboekjes zijn verkrijgbaar aan de kassa voor € 2,95.

Om te reserveren volgt u eenvoudig het reserveringsprogramma.

Denkt u wel aan een geldig legitimatiebewijs bij het afhalen van de fietsen? 

Wilt u meer weten over de groepen/arrangementen en mogelijkheden? Mail ons dan voor meer info op vorden@profilebleumink.nl


Hometrainers verhuur: 

Trainen wanneer het u uitkomt, zonder dat u de deur uit hoeft en dat alles voor een betaalbare prijs. Of u nu aan uw conditie werkt, aan krachttraining doet of revalideert. Voor elk trainingsdoel hebben wij voor u de geschikte apparaten. Het assortiment van BH Fitness bestaat uit hometrainers, roeitrainers, loopbanden en multistations.

Wilt u graag eens een hometrainer uitproberen, maar wilt u nog niet tot aanschaf over gaan? Dan is het huren van een hometrainer bij Profile Bleumink de ideale uitkomst. Onderstaand de prijzen:

1 maand     € 40.00
2 maanden € 75.00
3 maanden € 100.00
6 maanden € 175.00

Voor periodes langer dan 6 maanden maken wij U graag een passende aanbieding.

U kunt er voor kiezen om de hometrainer thuis te laten bezorgen. Wij stellen de hometrainer dan op uw specifieke wensen af. De bezorgkosten zijn gelijk aan de bezorgkosten van onze verhuur fietsen. Mocht u tevreden zijn over de gehuurde hometrainer en besluit u tot aankoop over te gaan, dan zullen wij de al betaalde huurkosten in mindering brengen van de aanschafprijs.