Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Fietsonderhoud en service

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde. 

Gespreid betalen bij Profile

Door middel van het FietsDirectPlan kun je bij Profile Bleumink nu ook in termijn betalen. Het gaat hierbij om aankopen tot een maximaal bedrag van € 3.500. De hoogte van het bedrag per maand en het aantal aflossingstermijnen bepaal je helemaal zelf. Na het afsluiten van het Fietsdirectplan kun je hiermee direct betalen bij alle aangesloten Profile winkels, dus ook bij Profile Bleumink. Bekijk direct de keuzehulp voor inzicht in de bijbehorende maandelijkse kosten.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Bleumink, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!