Fietsverhuur

Zutphen, Vorden en Eibergen

Vorden is al meer dan 50 jaar het adres voor fietsverhuur, sinds een aantal jaar kunt u ook in Zutphen en Eibergen fietsen huren. In Zutphen kunt u terecht voor een goede E-bike of een lichte stadsfiets. Bij ons filiaal in Vorden is het mogelijk om ook andere fietsen te huren. 

Vorden staat bekend om de mooie fietspaden en rustige omgeving. Nog bekender is onze Achtkastelentocht. Deze tocht heeft de oudste bewegwijzering van Nederland. In 2013 bestond de Achtkastelentocht alweer 100 jaar. Huur een fiets en geniet van de prachtige tocht langs de mooiste kastelen van Vorden (routeboekjes verkrijgbaar aan de kassa voor € 2,50).

Maak snel een afspraak om uw fietsen te reserveren of kom langs in onze winkel.

Bij het afhalen van de huurfiets dient het verhuurformulier ingevuld te worden.

Denkt u aan een geldig legitimatiebewijs? 

Zie hieronder de vele verhuurmogelijkheden, inclusief de bijbehorende prijzen.


Nieuw bij Profile Bleumink Vorden: ATB verhuur, ook voor groepen tot 20 personen! 

Zin in een actief en avontuurlijk dagje uit? Kom dan mountainbiken in de prachtige omgeving van Vorden. Wij verhuren nieuwe ATB’s (model 2015) die altijd in perfecte staat voor u klaar zullen staan. Wij beschikken zowel over 29” als 27,5” ATB’s in diverse frame maten. De ATB’s worden afgeleverd inclusief helm en bidonhouder. U kunt er een bidon bij kopen tegen de zachte meerprijs van €2,50, deze mag u na afloop houden. Tenslotte bieden wij u nog de mogelijkheid om samen met een instructeur de fijne kneepjes van het mountainbiken onder de knie te krijgen, dit kunt u doen door een leuke en energieke clinic te volgen.

Voor offertes op maat of vragen over het huren van de ATB’s kunt u mailen naar  vorden@profilebleumink.nl

Maximale aantal te verhuren ATB’s: 22 stuks. 


Hometrainers verhuur: 

Trainen wanneer het u uitkomt, zonder dat u de deur uit hoeft en dat alles voor een betaalbare prijs. Of u nu aan uw conditie werkt, aan krachttraining doet of revalideert. Voor elk trainingsdoel hebben wij voor u de geschikte apparaten. Het assortiment van BH Fitness bestaat uit hometrainers, roeitrainers, loopbanden en multistations.

Wilt u graag eens een hometrainer uitproberen, maar wilt u nog niet tot aanschaf over gaan? Dan is het huren van een hometrainer bij Profile Bleumink de ideale uitkomst. Onderstaand de prijzen:

1 maand     € 40.00
2 maanden € 75.00
3 maanden € 100.00
6 maanden € 175.00

Voor periodes langer dan 6 maanden maken wij U graag een passende aanbieding.

U kunt er voor kiezen om de hometrainer thuis te laten bezorgen. Wij stellen de hometrainer dan op uw specifieke wensen af. De bezorgkosten zijn gelijk aan de bezorgkosten van onze verhuur fietsen. Mocht u tevreden zijn over de gehuurde hometrainer en besluit u tot aankoop over te gaan, dan zullen wij de al betaalde huurkosten in mindering brengen van de aanschafprijs.