▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Bleumink - Brummen

 

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Er zijn geen lokale acties op dit moment.

Fietsverhuur

Bij zowel Profile Bleumink in Vorden als in Zutphen kunt u fietsen huren. Wij zijn een ANWB erkend fietsverhuur bedrijf. Wij bieden verchillende soorten fietsen aan. Het huren van één of meerdere fietsen is simpel en snel gebeurd. U vult in onze winkel vooraf het verhuurformulier in en betaald het bepaalde verhuurbedrag vooraf. Bij het invullen van het verhuurformulier dient u uw legitimatie te kunnen tonen. Ook kunt bij ons diverse fietsroutes krijgen. Bij de VVV kantoren in de omgeving kunt u uitgebreid informatie krijgen over de mogelijkheden die deze regio op fietsgebied te bieden heeft. Kijk hiervoor op bureau voor Achterhoektoerisme.

Wij adviseren u om vooraf fietsen te reserveren. Hierdoor voorkomt u de situatie dat de fietsen die u wilt huren al verhuurd zijn. Bezorgen is altijd in overleg mogelijk, hier wordt wel een meerprijs voor gerekend.

Bekijk de speciale verhuurpagina voor meer informatie en prijzen.

Onze winkel en werkplaats

Profile Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek met een filiaal in Zutphen, Warnsveld, Vorden, Eibergen en Brummen. In totaal bieden ze een winkeloppervlak van maar liefst 2500 m2.

In alle winkels kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment in alle fietsgroepen. Niet alleen voor fietsen bent u bij Profile Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding & fietsonderdelen kunt u bij ons terecht.

Naast de verkoop van fietsen bieden wij u ook een verhuurservice aan. Ons verhuurassortiment is erg divers, van elektrische fiets tot tandem. Kijk voor alle verhuurmogelijkheden onder het kopje fietsverhuur. Uiteraard ontbreekt een technische afdeling niet, onze goed opgeleide monteurs beschikken over een moderne werkplaats, de beste gereedschappen en specialistische kennis om uw fiets in topconditie te houden! Bent u opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Profile Bleumink! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels!

Is de aankoopprijs echt het belangrijkste bij de aankoop van een fiets?

De prijs is een belangrijke factor bij de aankoop van een fiets maar de service en onderhoud van de fiets zijn nog vele malen belangrijker dan de aankoopprijs. Dagelijks zien wij fietsen voorbijkomen waar nauwelijks tot geen onderhoud aan is gepleegd. Vaak is dit te wijten aan de fietsen die men met korting online of danwel "verder weg" kan kopen.  Hierbij merken wij soms dat hele kritieke punten van de fiets los zitten, zoals bv. een losse asmoer. Dit kan uiteraard leiden tot zeer gevaarlijke situaties!! 

Dus daarom: "Koop bij de man die uw fiets onderhouden kan!"

... Lees meer >