▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Tweedehands Racefietsen

Tweedehands racefietsen

Werkplaatsen open. Aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd of je kan ze afhalen bij jouw winkel.

Koop uw tweedehands racefiets voordelig en met garantie bij Profile de Fietsspecialist. Maak met de filters een keuze en vind zo de fiets die perfect bij u past. Wij stellen de fiets direct veilig voor u af. Kies ervoor de fiets gemakkelijk thuis te laten bezorgen of haal hem gratis op in de winkel.

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  • Racefiets |

    € 495,00

Filteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Racefietsen rijden lekker licht en soepel. Ze zijn uitgerust met tientallen versnellingen om lekker licht en comfortabel te kunnen racen. Beginnende wielrenner, ervaren toerrijder of wedstrijdrijder? Win voor het kopen van een racefiets altijd advies in. Want bij het vinden van een geschikte tweedehands racefiets is er heel veel keus. Een frame van carbon maakt de fiets bijvoorbeeld lichter en soepeler. Bij slechte weersomstandigheden leveren schijfremmen betere remprestaties dan velgremmen. Fietst u vaak in de bergen en heuvels, dan is een racefiets met tientallen versnellingen en een versnellingsmechanisme van topkwaliteit perfect voor u.